Σάββατο 16 Απριλίου 2016

Παλλαϊκός ξεσηκωμός για να σαρωθούν τα αντιλαϊκά μέτρα

«Στάχτη στα μάτια της κοινωνίας» αποτελεί η συζήτηση για τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για τα δάνεια των κομμάτων και των ΜΜΕ. Στόχος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι να αποπροσανατολίσει τον λαό από τα πραγματικά προβλήματα και τις δραματικές επιπτώσεις των ασκούμενων μνημονιακών πολιτικών.
Εξεταστική Επιτροπή πρέπει να γίνει άμεσα για τις πομπές και τα μέγα σκάνδαλα που γίνονται επί των ημερών της πρωθυπουργίας Τσίπρα, για την υπόθεση της τρίτης ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών, εξαιτίας της οποίας τα ασφαλιστικά ταμεία έχασαν 40 δισ. ευρώ και 2 δισ. ευρώ το Δημόσιο.

Οι ευθύνες τόσο της νεομνημονιακής κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου, όσο και των πολιτικών δυνάμεων του παλαιού μνημονιακού μπλοκ για μια σειρά εξόφθαλμων σκανδάλων και του ξεπουλήματος της δημόσιας περιουσίας, όπως του ΟΛΠ, δεν μπορούν να «κρυφτούν κάτω από το χαλί» με φθηνά, επικοινωνιακού χαρακτήρα, τρικ. Ας μην έχουν αυταπάτες όσοι μεθοδεύουν σκάνδαλα τέτοιου μεγέθους και τέτοιας υποθήκευσης της χώρας, ότι θα γλυτώνουν πάντα από τις πολιτικές και ποινικές ευθύνες τους.
Απαιτείται παλλαϊκός ξεσηκωμός για να σαρωθούν τα αντιλαϊκά μέτρα, τα μνημόνια, η κυβέρνηση και όλο το μνημονιακό πολιτικό μπλοκ που τα ψηφίζει, τα υπηρετεί και τα στηρίζει, μεθοδεύοντας και πραγματοποιώντας μέγα - σκάνδαλα.
Γραφείο Τύπου της ΛΑΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger