Τρίτη 22 Μαρτίου 2016

Σε πανελλήνια έκθεσε σκαφών ο ΜΟΦΣ και ο Δήμος Αλοννήσου

Ως προπανελλήνια συνάντηση σκαφών που θα γίνει στην Αλόννησο του Αγίου Πνεύματος

mofs
Ο ΜΟΦΣ και ο Δήμος Αλοννήσου, σε κοινό τριπλό περίπτερο με την ΕΟΜΟΦΣ, συμμετείχαν στην στην έκθεση Boat & Fishing 18-20/3, Αθήνα και παρουσίασαν με πολυμεσικές εφαρμογές, την 11η Πανελλήνια συνάντηση ομίλων φουσκωτών σκαφών (Αλόννησος 16-22/6/2016), μαζί με τις ομορφίες της Αλοννήσου. Παρά πολλοί κατόχοι σκαφών αναψυχής και γενικότερα το ευρύ κοινό, ενημερώθηκαν και έλαβαν ειδικό επικοινωνιακό υλικό για την Πανελλήνια και την Αλόννησο.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «στο συνεδριακό κέντρο της έκθεσης Helexpo,
πραγματοποιήθηκε η 1η Προπανελλήνια συνάντηση Ομίλων φουσκωτών σκαφών, ύστερα από πρόσκληση του Προέδρου του ΜΟΦΣ Θόδωρου Καρτσιώτη, του Δημάρχου Αλοννήσου Πέτρου Βαφίνη και του Προέδρου της Ε.ΟΜ.Ο.Φ.Σ. Αντώνη Καπαρού.
mofs2
Σε μία ιδιαίτερα επιτυχημένη εκδήλωση, με τη χρήση της σύγχρονης πολυμεσικής τεχνολογίας (ειδικά Video-ψηφιακές παρουσιάσεις), οι εκπρόσωποι των διοργανωτών της 11ης Πανελλήνιας, παρουσίασαν στο πολυπληθές ακροατήριο (Πρόεδροι και εκπρόσωπο ομίλων από όλη τη χώρα, εκπρόσωπου του ναυτικού τύπου, δωρητές και εταιρείες του θαλάσσιου χώρου), τον οδικό χάρτη προετοιμασίας της 11ης Πανελλήνιας. Στο φουαγέ προσφέρθηκαν παραδοσιακά γλυκά Αλοννήσου και τσίπουρο Μακεδονίας.
Κατά την Προπανελλήνια ανακοινώθηκαν συνεργατικές δράσεις με ομίλους, συγκεκριμένα:
Με τον Όμιλο Φουσκωτών σκαφών Μαγνησίας, «Αργοναύτες» για τη διοργάνωση ημέρας θαλάσσιας περιήγησης στις μαγικές Σποράδες, σε σπήλαια και κολπίσκους, σε θαλάσσιους παραδείσους. Επιπλέον ο όμιλος των Αργοναυτών θα συνδράμει όσους φίλους επιλέξουν τον Βόλο για την καθέλκυση και ανέλκυση των σκαφών.
Είναι ιδιαίτερα σημαντική η προσφορά της εταιρείας ΣΙΛΕΛΗΣ bots – σκάφη αναψυχής, η οποία προσφέρει φύλαξη αυτοκινήτων και trailers στο Βόλο.
Με τον Ευβοικό Όμιλο Φουσκωτών σκαφών, για τη κάθελκυση και ανέλκυση σκαφών από το Πήλη Ευβoίας, μία ακόμη εναλλακτική λύση, η οποία φέρνει την Αλόννησο πολύ κοντά , μόλις 26 ΝΜ (απόσταση Πήλη- Πατητήρι)
Με τον Πατραικό Όμιλο Φουσκωτών σκαφών, για την για τη κάθελκυση και ανέλκυση σκαφών από τον Άγιο Κωνσταντίνο και τα Καμμένα Βούρλα.
Με τον Ναυτικό Όμιλο Αλοννήσου, για τη διοργάνωση της τελετής εισόδου των σκαφών στο Πατητήρι.
Τον ΜΟΦΣ εκπροσώπησαν οι Θ. Καρτσιώτης Πρόεδρος ΜΟΦΣ και Αρχηγός 11ης Πανελλήνιας, Α. Σαγιόγλου Γ.Γ. ΜΟΦΣ, Σ. Φενέρης Ταμίας, Σ. Καζαντίδης Πρόεδρος ΕΕ, Π. Μπαρουτίδης ειδικός σύμβουλος, Μ. Κάππας υπεύθυνος οικολογικών δράσεων.
mofs
Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου, ο οποίος μετέφερε χαιρετισμό του Δημάρχου και Συντονιστή της 11ης Πανελλήνιας Π. Βαφίνη.
Το Λιμενικό ταμείο Αλοννήσου εκπροσώπησε η Σ. Αγάλου, Αντιπρόεδρος του ταμείου.
Τους εθελοντές Αλοννήσου εκπροσώπησε η Α. Μαλαματένιου, υπεύθυνη Ερυθροσταυριτών.
Παρέστη ο ιδρυτής και Πρόεδρος του Ναυτικού Μουσείου Αλοννήσου Κ. Μαυρίκης
Την ΕΟΜΟΦΣ εκπροσώπησαν οι Α. Καπαρός Πρόεδρος, Γ. Τούντας Γενικός Γραμματέας, Ν. Παραδείσης υπεύθυνος εκδηλώσεων και Σ. Στεφανής ταμίας ΕΟΜΟΦΣ και Πρόεδρος ΟΦΣΕ.
Τους Αργοναύτες εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Τ. Πασχούδη.
Toν Ευβοικό, εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χ. Κυτίνο.
Τον Πατραικό εκπροσώπησε το σύνολο του ΔΣ με επικεφαλής τον Πρόεδρο Κ. Κοκκινάκο.
Τον Ναυτικό όμιλο Αλοννήσου εκπροσώπησε ο Πρόεδρος του Δ. Χρήστου
Παρευρέθησαν Πρόεδροι, μέλη ΔΣ και μέλη ομίλων από τη Μακεδονία, τη Θεσσαλία, τη Σύρο (Πρόεδρος T. Ρούσος), τη Σάμο, τη Χίο, τη Μυτιλήνη και από τους ομίλους των Αθηνών: ΟΦΣΕ, ΙΑΣΩΝ (Πρόεδρος Κ. Δούνια) και ΝΑΥΤΙΛΟ.
Οι μέχρι στιγμής συνεργαζόμενες εταιρείες είναι: VIPER – Σ.Κοτσιάμπασης, ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΙΣΤΗ, ΕLΙΝOIL AE – ELIN, VIDAVO–helth telematics, HydroTab, Επαγγελματικό Επιμελητήριο Θεσσαλονίκης, MALAMIDIS MARINE, HELLENIC SEA WAYS, NAK, PORT BOOK, LAZARIDIS TDP, EVAL, Varveris Publications (χορηγός επικοινωνίας) και Boat & Fishing (χορηγός επικοινωνίας)».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger