Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Θα έφευγε έτσι κι αλλιώς

Ποιοι ήταν οι λόγοι που είχε παρθεί απόφαση για την απομάκρυνση Τούντορ

Θα έφευγε έτσι κι αλλιώς
Ο ΠΑΟΚ έχει πλέον στον πάγκο του τον Βλάνταν Ίβιτς και ο Ιγκόρ Τούντορ αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Το μόνο διαφορετικό που θα μπορούσε να συμβεί, είναι να τον αναζητήσει το καλοκαίρι.



Ο Ιγκόρ Τούντορ απομακρύνθηκε μία ώρα νωρίτερα, αφού εξέθεσε ομάδα και εαυτόν με τις δημόσιες τοποθετήσεις του.

Από εκεί και πέρα, η απόφαση για να απομακρυνθεί το καλοκαίρι ήταν ειλημμένη και αφορούσε συγκεκριμένους άξονες.

Πρώτα απ όλα, δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στη πίεση, κάτι που φαινόταν και στις δημόσιες τοποθετήσεις του. Πολλές φορές μίλησε απαξιωτικά για την ομάδα, ενώ τις τελευταίες ημέρες έβγαζε μεγάλο εκνευρισμό στις προπονήσεις.

Δεύτερον, στο τακτικό κομμάτι υπήρχε μία ξεκάθαρη αδυναμία να δουλέψει σύστημα με την τετράδα στην άμυνα, κάτι που φάνηκε όταν και το επιχείρησε δύο φορές, γυρνώντας σε σύστημα με τρεις τελικά.

Τρίτον, η διαχείριση αγώνων Τετάρτη – Κυριακή δεν ήταν σωστή, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθούν πολύ οι παίκτες και να αυξηθούν οι θλάσεις. Όχι πως φέρει ευθύνη μόνο αυτό, αλλά ήταν και θέμα διαχείρισης.

Τέταρτον, δεν μπόρεσε ποτέ να δώσει ένα στίγμα εξέλιξης, κάτι που οφείλεται και στους τραυματισμούς. Όμως όποιος ήθελε να τον στηρίξει, ποτέ δεν βρήκε πάτημα.

Τα ελαφρυντικά βέβαια που είχε ήταν αρκετά και αυτά τα ήξερε ο Ιβάν Σαββίδης που τον κρατούσε. Δεν μπόρεσε να το κάνει όμως, όταν διαπίστωσε πως ο εχθρός πάτησε πάνω σε δικές του ατάκες.

Κάπου εκεί, επήλθε και το τέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger