Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Ο ΑΝΤΟΝΙ ΤΟΜΠΣΟΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΡΗΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!!

obama-eyes

Ο ΑΝΤΟΝΙ ΤΟΜΠΣΟΝ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΑΣΤΡΟΝΑΥΤΗΣ ΠΟΥ ΠΑΤΗΣΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΣΕΛΗΝΗ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΥΡΗΤΗΣ ΕΞΩΓΗΙΝΟΣ!!!!
Ο Άντονι Τόμπσον, ο τελευταίος αστροναύτης της NASA που πάτησε το πόδι του στο φεγγάρι, απεβίωσε στο νοσοκομείο της Αγίας Εκκλησίας στο Σικάγο σε ηλικία των 98 ετών. Πριν πεθάνει, ο αστρον αύτης αποκάλυψε κορυφαίες πληροφορίες που συγκλόνισαν την οικογένειά του, τους φίλους και το σύνολο της κοινότητας της NASA.

<< Είχε έναν όγκο στον πνεύμονα του, αλλά ο οργανισμός του ήταν πάρα πολύ δυνατός >> εξηγεί ο μοναχογιός του. << Δεν πήρε κανένα παυσίπονο, ήθελε να μείνει ξύπνιος σε όλη τη διάρκεια της εγχείρισης >>, θυμάται.
obama
obama-1
obama-2
obama-eyes
Μερικά λεπτά αργότερα, όταν ένας πνεύμονας τρυπήθηκε, ο διάσημος αστροναύτης ένιωσε τη ζωή του σιγά-σιγά να εξασθενεί.
<< Με άρπαξε από το χέρι και έφερε το αυτί μου δίπλα στο στόμα του. Τότε μου είπε τα πάντα για το πώς ο Ομπάμα δεν είναι άνθρωπος, αλλά ένα υβριδικό ον: μισός άνθρωπος, μισός εξωγήινος >> εξηγεί ο ίδιος, βρίσκομαι ακόμα κάτω από το σοκ αυτής της αποκάλυψης.
<< Δεν πίστευα ποτέ σε εξωγήινους, αλλά ο πατέρας μου πήγε στο φεγγάρι και εργάστηκε για τη ΝΑΣΑ όλη του τη ζωή. Εργάστηκε στην περιοχή 51 για περισσότερο από 20 χρόνια. Δεν ξέρω τι να σκεφτώ, αλλά ήθελα να το πω στον κόσμο, μόνο σε περίπτωση που είναι αλήθεια >>.
Αν και πολλές ο SAMAN LYCAN έχει μιλήσει για τους δρακονιανούς πολλοί δεν τον έχουν πάρει στα σοβαρά. Καταλαβαίνω ότι είναι ένα ζήτημα δύσπιστο για πολλούς όπως ήμουν εγώ στην αρχή. Μα οι αποδείξεις είναι τόσες πολλές ψάχνοντας που δεν μου αφήνουν άλλα περιθώρια από το να πιστέψω στην ύπαρξη τους.
Το να έρχεται μια τέτοια πληροφορία από την οικογένεια αυτή θα πρέπει να παραδεχτούμε ότι είναι πολύ σοβαρέ. Βέβαια ποιος θα τολμήσει να το ψάξει αν είναι αλήθεια ή όχι. Το μόνο όμως που μένει σε εμάς τους ανθρώπους να κάνουμε είναι να έχουμε τα μάτια του νου μας ανοιχτά…….Μέχρι την επόμενη φορά να είστε όλοι καλά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger