Πέμπτη 24 Μαρτίου 2016

Ερώτηση για τις ζημιές σε αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σκόπελο

Ερώτηση προς τους υπουργούς Πολιτισμού και Εσωτερικών κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου και Γιώργος Λαμπρούλης για την αποκατάσταση των ζημιών στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σκόπελο. Αναλυτικά, το κείμενο:
«ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τους Υπουργούς Πολιτισμού και Αθλητισμού, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων και Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης
Θέμα: Να αποκατασταθούν οι ζημιές στις αθλητικές εγκαταστάσεις στη Σκόπελο.
Οι πλημμύρες που έπληξαν τη Σκόπελο, στις 22 και 23/9/2015, εκτός των άλλων ζημιών, στις υποδομές του νησιού και τις περιουσίες των κατοίκων, προκάλεσαν σημαντικά προβλήματα και στις αθλητικές εγκαταστάσεις.
Συγκεκριμένα:

- Στο κλειστό γυμναστήριο καταστροφή δαπέδου, της στέγης, των ηλεκτρομηχανολο­γικών εγκαταστάσεων κ.ά.
- Στο δημοτικό στάδιο, καθιζήσεις στο χώρο του γηπέδου, συγκέντρωση κατά θέσεις λασπορροών, κατάρρευση τοίχου περίφραξης.
Με δεδομένο ότι η Τοπική Διοίκηση της Σκοπέλου αδυνατεί να καλύψει τις δαπάνες αποκατάστασης των ζημιών ΕΡΩΤΩΝΤΑΙ οι κ.κ. Υπουργοί:
Τι μέτρα θα λάβουν άμεσα ώστε να χρηματοδοτηθεί η δαπάνη για την αποκατάσταση των ζημιών στα δύο παραπάνω αθλητικά κέντρα του νησιού, ώστε η νεολαία του νησιού και όχι μόνο, να μη στερηθεί αυτούς τους χώρους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger