Πέμπτη 10 Μαρτίου 2016

Επιτέλους έστω και έτσι μια αντίδραση γαμώ τους προδότες ......Έξω από την είσοδο του ξενοδοχείου βρέθηκαν 80 μέλη της Λαϊκής Ενότητας


Μπλόκο από Λαφαζάνη και Στρατούλη στο Χίλτον - Από το γκαράζ μπήκε ο Τσακαλώτος

Μπλόκο από Λαφαζάνη και Στρατούλη στο Χίλτον - Από το γκαράζ μπήκε ο Τσακαλώτος

Μαζί τους και η Ραχήλ Μακρή - «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει», φώναζαν

Έπειτα από την κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στην Αθήνα, η Λαϊκή Ενότητα αποφάσισε να διαμαρτυρηθεί σήμερα, έξω από το ξενοδοχείο Χίλτον, ενώ ήταν σε εξέλιξη οι διαπραγματεύσεις μεταξύ της ελληνικής κυβέρνησης και των εκπροσώπων των δανειστών.

Λίγο μετά τις 5 το απόγευμα της Πέμπτης έφτασαν έξω από το ξενοδοχείο περίπου 80 μέλη της ΛΑΕ, ανάμεσά τους ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, Στάθης Λεουτσάκος, η Ραχήλ Μακρή και ο Δημήτρης Στρατούλης, οι οποίοι και μπλόκαραν την είσοδο. Μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Στρατούλης επιχείρησε να μπει μέσα στο Χίλτον, προκειμένου να διαμαρτυρηθεί για την έλευση του κουαρτέτου στην Αθήνα, ωστόσο, εμποδίστηκε από τους φρουρούς του ξενοδοχείου.

Δηλώσεις του επικεφαλής της ΛΑΕ


Επίσης, όπως έγινε γνωστό, οι κύριοι Ευκλείδης Τσακαλώτος και Γιώργος Χουλιαράκης, οι οποίοι είχαν ραντεβού με το κουαρτέτο στις 17.30, αναγκάστηκαν να μπουν από το γκαράζ του Χίλτον, για να αποφύγουν τους διαδηλωτές.

Τα συνθήματα που φώναζαν οι πρώην σύντροφοι του Αλέξη Τσίπρα, που αποχώρησαν από τον ΣΥΡΙΖΑ, είναι: «Μια νύχτα μαγική, σαν την Αργεντινή, να δούμε στο ελικόπτερο Αλέξη ποιος θα μπει» και «Μαξίμου και Βρυξέλλες ακούστε το καλά, δεν κάνουμε θυσίες για τα αφεντικά».

«Πουλάτε, πουλάτε, στη φυλακή θα πάτε», ήταν ακόμη ένα από τα συνθήματα που φώναξαν τα μέλη της Λαϊκής Ενότητας έξω από το Χίλτον.

Σε δηλώσεις του στο protothema.gr, ο κ. Λαφαζάνης είπε πως «η σημερινή αγωνιστική διαμαρτυρία στέλνει παντού ένα μεγάλο μήνυμα: να φύγει από την Ελλάδα τώρα η τροικανή χούντα, να πέσει και να συντριβεί η κυβέρνηση των μνημονιακών υπαλλήλων και το μνημονιακό μπλοκ». Όπως τόνισε, «χρειάζεται μια αντιμνημονιακή πορεία για να έχει ελπίδα και προοπτική ο τόπος».

Όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις με τους εκπροσώπους των δανειστών, αυτή την ώρα είναι σε εξέλιξη συζήτηση για τα δημοσιονομικά και το φορολογικό, ενώ θα ακολουθήσει «σκληρή» συζήτηση για το αγροτικό.

«Μαξίμου και Βρυξέλλες ακούστε το καλά, δεν κάνουμε θυσίες για τα αφεντικά», φώναζε η ΛΑΕ


ΜΑΤ περικύκλωσαν τους διαδηλωτές έξω από το Χίλτον


Φωτογραφία από το Twitter


Βίντεο από τη διαμαρτυρία της ΛΑΕ


Χθες, στελέχη της Λαϊκής Ενότητας πραγματοποίησαν συμβολική κατάληψη στα γραφεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης στο κέντρο της Αθήνας για να διαμαρτυρηθούν για τις πρόσφατες αποφάσεις των Ευρωπαίων για το προσφυγικό.

Ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ήταν ο επικεφαλής της ΛΑΕ, Παναγιώτης Λαφαζάνης, αλλά και οι κ.κ. Στρατούλης και Λεωτσάκος, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, διαμαρτυρήθηκαν για τις ευρωπαϊκές αποφάσεις στο προσφυγικό που, όπως τονίζουν, μετατρέπουν την Ελλάδα σε έναν τεράστιο καταυλισμό.

Σε δηλώσεις του σε δημοσιογράφους ο κ. Λαφαζάνης είπε ότι η Λαϊκή Ενότητα προχώρησε σε αυτή την κίνηση διαμαρτυρίας «απέναντι στη βαρβαρότητα της ΕΕ και την παραδομένη πολιτική της μνημονικής κυβέρνησης». «Δυστυχώς η Ε.Ε. αποκτά όλο και πιο περισσότερο την όψη μιας πολιτικής, εγκληματικής οργάνωσης που το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να επιβάλλει μνημόνια και να σπρώχνει τους πρόσφυγες στον θάνατο», πρόσθεσε.

Η κυρία Μακρή και ο κ. Λεουτσάκος έξω από το Χίλτον


Η διαδήλωσε διήρκεσε μέχρι τις 6.30 το απόγευμα



Ο κ. Στρατούλης φέρεται ότι επιχείρησε να μπει στο ξενοδοχείο


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger