Τετάρτη 9 Μαρτίου 2016

Τα Σκόπια επεκτείνουν το “Σιδηρούν Παραπέτασμα”, τον φράκτη συνόρων από 35-350 χιλιόμετρα

wall

Τα Σκόπια επεκτείνουν το “Σιδηρούν Παραπέτασμα”, τον φράκτη συνόρων από 35-350 χιλιόμετρα –

Κατά τη σύνοδο κορυφής της ΕΕ στις Βρυξέλλες μιλήσαν με την Τουρκία χωρίς μια σοβαρή λύση της μεταναστατευτικής κρίσεως. Είναι σαφές ότι οι Γερμανοί και οι Τούρκοι θα μας γεμίσουν με πρόσφυγες!!!
Τόσο η Ευρώπη που έχει εκατομμύρια μουσουλμάνους μετανάστες, τόσους και εις διπλούν θέλουν να τοποθετήσουν στην χώρα μας και εμείς αδρανούμε να απειλήσουμε με την εφαρμογή των νόμων που ισχύουν στην ΕΕ. Εφόσον υπάρχει νομοθετικό δίκαιο και ισχύουν κανονισμοί δεν μπορεί η Γερμανία ή η Αυστρία να κάνουν το δικό τους.

Η Μογγολία με την ασταμάτητη ροή μεταναστών προς την Ελλάδα και την Ευρώπη θα απειλεί και θα στέλνει τσουβάλια πρόσφυγες…. την ίδια στιγμή θα παίρνει δισεκατομμύρια ευρώ για να μπει στην Σένγκεν ώστε οι Μογγόλοι να μπορέσουν να εξισλαμίσουν εξολοκλήρου την Ελλάδα και την Ευρώπη με γοργούς ρυθμούς.
Εφόσον βρισκόμαστε μέσα στην ΕΕ και την Σέγκεν γιατί κλείνουν τα σύνορα με τον φράχτη μεταξύ των Σκοπίων και της Ελλάδας;; Δηλαδή οι νόμοι της ΕΕ δεν ισχύουν σε περίπτωση που η πολιτική πραγματικότητα, ένας πόλεμος που βρίσκεται σε εξέλιξη στη Μέση Ανατολή, με τις συνέπειες καταστρεπτικών τοπικών γεγονότων και εγκλωβισμό δεκάδων χιλιάδων προσφύγων στην πιο φτωχή χώρα της ΕΕ;;; Άρα θα πρέπει και εμείς να πάρουμε κατάλληλα μέτρα.
Δεν θα έπρεπε εφόσον δεν βολεύει τους Βόρειους λαούς η απειλή τόσων προσφύγων να μην βολεύει και εμάς;;; Δεν είμαστε ισότιμοι πολίτες με τα ίδια δικαιώματα μέσα στην ΕΕ;;; Τότε γιατί δεν στέλνουμε τον στρατό μας να δέσει το φράχτη κόμπο;;; Δεν απειλούμαστε και εμείς όσο και οι Βόρειοι πολίτες;;;
Και όμως ο πρωθυπουργός μας κ. Τσίπρας δεν απειλεί ούτε έναν υπεύθυνο επίτροπο της ΕΕ… αλλά χαρακτηρίζει τις ιδέες της Μογγολίας δελεαστικές σε συνέντευξη που έδωσε εχθές…. δίνοντας την ελευθερία στους σφαγείς των λαών να μας στείλουν όλους τους πρόσφυγες στην χώρα μας.
Γιατί ο Τσίπρας δεν τους φορτώνει σε λεωφορεία να τους στείλει δίπλα στην Μογγολία;;; Εκεί δεν θα έπρεπε να μείνουν σαν ομόθρησκοι;;; Γιατί ο Τσίπρας δεν απειλεί να στείλει τον στρατό μας και να προκαλέσει διεθνές HOT γεγονός;;; Οι Τούρκοι δεν μας απειλούν με πόλεμο; να τους απειλήσουμε και εμείς!!!
Ο Αριστερός προδότης γνωρίζει ότι και η Αλβανία, τα Σκοπιά και η Βουλγαρία χτίζουν διπλούς φράχτες γύρω από την χώρα μας για να μας γεμίσουν με μουσουλμάνους… και τρίβει τα χέρια του γιατί δεν υπηρετεί την πατρίδα σας όπως έκαναν και οι άλλοι πολιτικοί προδότες που πέρασαν.
Εσείς σε λίγο θα βρεθείτε σε κατάσταση πολέμου μέσα στην χώρα σας αλλά θα είναι πολύ αργά…. Κατεβάστε τους γιατί είναι επικίνδυνοι!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger