Τρίτη 1 Μαρτίου 2016

ΘΡΗΝΟΣ για την 31χρονη Ήταν ΕΓΚΥΟΣ στο τρίτο της παιδί

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία του Θεριανού στην Αχαΐα.
Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει τον άδικο χαμό της 31χρονης Πάολας Πολυγέννη- Θανοπούλου, η οποία είχε δυο μικρά παιδιά ενώ ήταν οχτώ μηνών έγκυος. Την αδικοχαμένη γυναίκα εντόπισε το πρωί της Δευτέρας αναίσθητη στο πάτωμα η κοπέλα που πρόσεχε τα παιδιά. Χτυπούσε το κουδούνι για ώρα, ωστόσο, κανείς δεν της άνοιγε και ανησύχησε. Ζήτησε από τους γείτονες να την βοηθήσουν… Έτσι έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η αστυνομία. Ασθενοφόρο μετέφερε την άτυχη γυναίκα στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όμως ήταν ήδη αργά... Εκεί απλά διαπιστώθηκε τόσο ο δικός της θάνατoς όσο και του εμβρύου.
Την ίδια στιγμή ειδοποιήθηκε η οικογένεια της… η οποία είναι απαρηγόρητοι! Όλοι στο σπίτι ήταν χαρούμενοι και περίμεναν με ανυπομονησία το νέο μέλος. Ωστόσο, η μοίρα φαίνεται πως είχε άλλα σχέδια… Τώρα στο σπίτι το κλίμα είναι πένθιμο! Ο άντρας της άτυχης γυναίκας, Νίκος, θα πρέπει να φανεί δυνατός και να μεγαλώσει τα παιδιά τους τεσσάρων και ενάμιση ετών.
Η κηδεία της αδικοχαμένης νεαρής θα γίνει την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι, από τον Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία Θεριανού, ενώ την Τρίτη θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή, ώστε να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: thebest.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger