Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Ζουμερό λαυράκι με λαχανικά

Εντάξτε το ψάρι μία με δύο φορές την εβδομάδα στη διατροφή σας. Αποτελεί μια από της καλύτερες πηγές καλών λιπαρών, υψηλής βιολογικές αξίας πρωτεΐνης και σημαντικών μετάλλων και ιχνοστοιχείων όπως ο φώσφορος.

Υλικά
2 μεγάλα λαβράκια
12 πατάτες, κομμένες σε χοντρά μπαστούνια
2 πιπεριές, κομμένες σε ροδέλες
2 ώριμες, μέτριες ντομάτες, κομμένες σε ροδέλες
2 μέτρια κρεμμύδια, κομμένα σε φέτες
6 σκελίδες σκόρδο, κομμένα σε φέτες
4 κλωναράκια σέλινο
4 κλωναράκια δενδρολίβανο
2 φλιτζάνια του τσαγιού βιολογικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Χωριό
1 φλιτζάνι του τσαγιού νερό
αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger