Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει να αντιληφθεί ότι έχει Συνταγματικό καθήκον να επαναφέρει τις ελευθερίες του Ελληνικού λαού.

αρχείο λήψης (94).jpgΕυριπίδης Μπίλλης
Κύριοι Βουλευτές,…..
Αηδιαστική απόλαυση σήμερα,  τα τρία γερμανικά μνημονιακά «αντιπολιτευτικά»κατοχικά κόμματα. Καρμπόν οι δηλώσεις τους , τύπου γερμανικού κουτόχορτου για τον λαό, πουακούστηκαν στην τηλεόραση.
Οι δηλώσεις δηλαδή, της Κυριάκο-ΝΔ,  του ΠΑΣΟΚ της κ. Φώφης, του υπό εξαφάνιση Ποτάμη και του Λεβέντειου  «γερμανικού»κόμματος.  Σίγουρα τους τις έδωσε ηπρεσβεία  της κατοχικής Καγκελαρίας.
Μόλις κυκλοφόρησε αυτή της Κυριάκο-ΝΔ.  Που δεν γνωρίζω αν συντάκτης της είναι οτου …..

Γερμανικού εν ΝΔ πολιτικού σχεδιασμού,ο «παραιτηθείς» μέγας σύμβουλος του Κυριάκου, ο Γεωργιάδης ο έτερος.  Ο του Σόρος κτλ, κτλ, κτλ.
Και που την ανέγνωσε ο κ. Κουμουτσάκος.Τι να έκανε ο άνθρωπος

Κουμουτσάκος: Οργή του λαού για τη σκόπιμη εξαπάτησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ,http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=64326023
Ταυτόσημες και οι δηλώσεις και τωνανωτέρω λοιπών «γερμανών» εταίρων πουακούστηκαν στην τηλεόραση.
Και που όλοι μαζί μας λένε ότι.
Έξη χρόνια μας λένε,  με τους δηλωσίεςΠανδρεοΠαδημιοΣαμαροΚουβελοΒενιζελοΚαρατζαφερηδες,  πηγαίναμε μια χαρά.  Με 180% του ΑΕΠ χρέος (από 110% προ«σωτηρίας»),  με 30% πραγματική ανεργία(από 9% προ «σωτηρίας»), με κλοπή συντάξεων κατά 60%, με αντίστοιχη μείωσημισθών κτλ.
Και ήρθε αυτός Τσίπρας, λένε, αφούεξαπάτησε τον λαό, να συνεχίσει την ίδιαπολιτική.
Και αυτός φταίει, λένε, που την συνεχίζει μετη σύμφωνη ψήφο τους.
Και δεν φταίει αυτό λένε αλλά οιυποσχέσεις του που προδοτικά δεν τήρησε.
Απόλαυση επίσης ο ΑΝΤΑΡΣΥΑ.  Που τομόνον που τον πείραξε ήταν η «μόλυνση»της  βάρβαρης γερμανικής κατοχικήςφασιστικής δήθεν αριστερής και δήθενδημοκρατίας, από τη Χρυσή Αυγή.
Που όλοι μαζί του ψευτοδημοκρατικούγερμανικού τόξου, αναμένεται να τηγιγαντώσουν.
Όλα δείχνουν ότι ο «χαρισματικός» τέλος.Το ερώτημα είναι και τώρα τι;; Απαιτείταιόλες οι υγιείς Ελληνικές δυνάμεις νασώσουν τον τόπο. Και υπάρχουν.
Θυμίζω τους,  Λαφαζάνη, τη ΖωήΚωνσταντοπούλου, τον Βαρουφάκη, τον Βύρωνα Πολύδωρα, τον συνεπή καιμαχητικό ευρωβουλευτή Μαριά, τονΠαπαθεμελή, τον Μεϊμαράκη, τουςΚαθηγητές Ρουμελιώτη, Κασιμάτη,Λαπαβίτσα, τον Καθηγητή Ρωμανιά, τηνΚαθηγήτρια κυρία Δελιβάνη,  και άλλους,και άλλους Έλληνες  πολιτικούς και μη,έστω και αν διαφωνούν εν μέρει  μεταξύτους .
Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα πρέπει νααντιληφθεί  ότι έχει Συνταγματικό καθήκοννα επαναφέρει τις ελευθερίες τουΕλληνικού λαού. Όχι με γλυκανάλαταλόγια. Και να προωθήσει ενέργειες για τηνσωτηρία   των  Ελλήνων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger