Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α Μαγνησίας

Καταδικάζουμε με τον πιο έντονο τρόπο την τραμπούκικη επίθεση στα γραφεία μας, λίγο μετά το τέλος της χθεσινής πρωινής πορείας στην πόλη μας.
Τέτοιες επιθέσεις αποτελούν φασιστικές πρακτικές. Δεν έχουν καμιά σχέση με την παράδοση της Αριστεράς και των κινημάτων. Στη χώρα μας επιθέσεις σε γραφεία κομμάτων της Αριστεράς πραγματοποιούσαν μόνον οι  παρακρατικοί μηχανισμοί που δρούσαν τις δεκαετίες του 50 και του 60  και οι νεοφασιστικές ομάδες κατά τη διάρκεια της μεταπολίτευσης. Όπως αυτές οι επιθέσεις δεν ανέκοψαν το ρίζωμα της Αριστεράς στο λαό, έτσι και οι χτεσινοί θλιβεροί τραμπουκισμοί σε βάρος  των γραφείων του ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας δεν πρόκειται να πετύχουν το στόχο τους. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που πάντοτε κάναμε, δηλαδή να αγωνιζόμαστε για μια δικαιότερη και πιο δημοκρατική κοινωνία. Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες της
Μαγνησίας να απομονώσουν τις φασιστικές πρακτικές από όπου και αν προέρχονται. Η συγκεκριμένη ομάδα τραμπούκων που επιτίθεται για τρίτη φορά στα γραφεία μας αποτελεί μια φασιστική συμμορία και ως τέτοια πρέπει να αντιμετωπιστεί από την κοινωνία, την Αριστερά και τους θεσμούς της δημοκρατίας.



Το γραφείο τύπου
05/02/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger