Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2016

Φλαμπέ θα μας κάνει ο κόσμος που του γαμήσαμε τη ζωή για να πλουτίσουμε με απάτες."

Φωτογραφία του χρήστη The Bloopers Team (web radio).
Ομάδα αγνώστων που εμφανίστηκαν αιφνιδιαστικά πέταξαν 4 βόμβες μολότοφ εναντίον των γραφείων (Χ. Τρικούπη) οι οποίες εξερράγησαν απέξω χωρίς να προκληθούν ζημιές. Οι δράστες εξαφανίστηκαν τρέχοντας χωρίς να συλληφθεί κανείς.
Με αφορμή την σημερινή επίθεση η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά έκανε την ακόλουθη δήλωση:
"Σήμερα, μετά τις 8:30 μμ εκδηλώθηκαν δυο ακόμη επιθέσεις με μολότοφ κατά των κεντρικών γραφείων του ΠΑΣΟΚ που μαγαρίζουν με την παρουσία τους το ιστορικό κέντρο της πόλης. Κατά τη μια μάλιστα, η μολότοφ εξοστρακίστηκε και χτύπησε τον βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γιώργο Αρβανιτίδη, χωρίς ευτυχώς άλλες συνέπειες εκτός του μνημονίου που ψηφισε το καθίκι. Δυστυχώς, φαίνεται πως ο χοντρομπέννυ τραβάει τα πυρά σαν μαγνήτης.

Παρά τις προειδοποιήσεις και τις καταγγελίες μας και προς τον ίδιο τον πρωθυπουργό, τα γραφεία μένουν χωρίς αστυνομική προστασία. Για να σωθούμε πετάξαμε τον χοντρό από το παράθυρο του πέμπτου, ωστόσο μας έρχονται ακόμα μολότοφ. Και ο παχύδερμος ρυπαίνει το πεζοδρόμιο.
O υπουργός Προστασίας του Πολίτη είναι προφανώς παντελώς ανίκανος να γελάσει, και αν έχει το ελάχιστο χιούμορ οφείλει να ξεκαρδιστεί. Και να μαζέψει και τον χλαπάτσα από το πεζοδρόμιο, γιατί είναι αηδία πια να τον βλέπουμε. Εάν δεν το πράξει και ο πρωθυπουργός τον διατηρήσει στην θέση του, τότε αναλαμβάνει την ευθύνη για ό,τι επακολουθήσει. Φλαμπέ θα μας κάνει ο κόσμος που του γαμήσαμε τη ζωή για να πλουτίσουμε με απάτες."
The Bloopers Team (web radio)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger