Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2016

Κουτουλιά σε διαιτητή και διακοπή στη Σκόπελο

Σκηνές που αμαυρώνουν το χώρο του αθλητισμού και του ποδοσφαίρου εκτυλίχθηκαν χθες Κυριακή στο γήπεδο της Σκοπέλου, όπου ο διαιτητής της αναμέτρησης, Δημήτρης Βαρτσάκης, έπεσε θύμα επίθεσης με αποτέλεσμα να διακόψει το παιχνίδι ανάμεσα στη γηπεδούχο Σκόπελο και τον Πρωτεσίλαο.
Ρεπορτάζ: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ
Οπως τόνισαν οι αυτόπτες μάρτυρες, πρώην παράγοντας της νησιώτικης ομάδας επιτέθηκε στο διαιτητή με κουτουλιά την ώρα που κατευθύνονταν προς τα αποδυτήρια μετά τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.
Ο κατά τα άλλα... φίλαθλος κατευθυνόμενος προς το ρέφερι του φώναζε «τι πέναλτι δεν έδωσες ρε;» και στη συνέχεια του έδωσε κουτουλιά πάνω από το δεξί του μάτι.
Οπως αναφέρει στο φύλλο αγώνος ο κ. Βαρτσάκης:

«Στο τέλος του α’ ημιχρόνου και ενώ κατευθυνόμασταν στα αποδυτήρια, δέχθηκα επίθεση από φίλαθλο της γηπεδούχου ομάδας, ο οποίος αρχικά με απώθησε και μου είπε «τι πέναλτι δεν έδωσες ρε;».
Στη συνέχεια μου έδωσε κουτουλιά στο δεξιό σημείο του κεφαλιού μου με αποτέλεσμα να ζαλιστώ, να πέσω στο έδαφος και όσο βρισκόμουν στο έδαφος ζαλισμένος έπεσε πάνω στο πόδι μου, προσποιούμενος ότι του έβαλα τρικλοποδιά. Κατόπιν τούτου δεν βρισκόμουν σε θέση να συνεχίσω τον αγώνα και τον διέκοψα οριστικά ενώ το σκορ ήταν 1-2». Ο διαιτητής στη συνέχεια κάλεσε την αστυνομία η οποία μετέβη στο γήπεδο και τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις.
Ο πρόεδρος της Σκοπέλου, κ. Βασίλης Ρόδιος μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ της ΔΕΥΤΕΡΑΣ ανέφερε: «Δυστυχώς κάποιος επιτέθηκε στο διαιτητή της αναμέτρησης. Λυπούμαστε πολύ για ό,τι έγινε και βεβαίως για την κατάληξη του αγώνα, καθώς η τιμωρία μπορεί να μας οδηγήσει ακόμη και εκτός πρωταθλήματος». Η ομάδα σύμφωνα με τον ΚΑΠ κινδυνεύει να τιμωρηθεί με αφαίρεση 10 βαθμών από το τρέχον πρωτάθλημα και 5 από το επόμενο, ενώ μπορεί να τους επιβληθεί και χρηματική ποινή. Στα υπόλοιπα ματς ο Γ.Σ.Α. κέρδισε τους Μυρμιδόνες και συνέχισε το νικηφόρο σερί του, ενώ ο Διαγόρας αναδείχθηκε ισόπαλος με τον Απόλλωνα στο Στεφανοβίκειο.

Αναλυτικά τα παιχνίδια της 14ης αγωνιστικής στο Β’ Ομιλο της Α’ Κατηγορίας:
Σκόπελος - Πρωτεσίλαος 1-2 (διακόπηκε)
Σκόρερ: (5’ πεν. Γ. Παναγιώτου, 14’ Παπαδόπουλος - 42’ Συνοδινός)
ΣΚΟΠΕΛΟΣ: Ζαρείφης, Τάσσιος, Στ. Χρυσοφός, Αλεξίου, Παναγιώτου, Σκιαθίτης, Κερμελής, Παντ. Χρυσοφός, Χρυσάνθης, Χισάι, Συνοδινός
ΠΡΩΤΕΣΙΛΑΟΣ: Τίτας, Μιχόπουλος, Θ. Κόρκος, Σιαμανίκος, Κραβαρίτης, Κ. Κόρκος, Τσιλαφάκης, Χριστέλος, Παπαδόπουλος, Γ. Παναγιώτου, Μαρικλέν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger