Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016

ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΘΥΡΟΣΤΟΜΟ ΑΡΘΡΟ ΓΙΑ ΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ….(απαγορεύεται η ανάγνωση απο ανήλικους, ευαίσθητους και τρυφερά πόδια….)

Το ολέθριον έτος 6406 (βαρβαρικόν έτος 594 π.Χ.) η πόλη της Θεάς Αθηνάς βρίσκεται υπό πλήρη τοκογλυφική κατοχή. Επιχειρήσεις, μαγαζάκια, δουλειές, κλείνουν η μια μετά την άλλη. Οι αγρότες έχουν χάσει τα χωράφια τους ύστερα από μια άνευ προηγουμένου συνωμοσία. Κατέχοντας οικονομικά όλο το φάσμα της αγοράς, οι πλούσιοι γαιοκτήμονες σε συνεργασία με τους μεγαλέμπορους έχουν διαλύσει όλο τον ηθικό ιστό και της παραδόσεις της κοινωνίας.  Το σχέδιο είναι αργό, μεθοδικό και ύπουλο. Ελέγχοντας πλήρως την νομοθετική και την εκτελεστική εξουσία οι δυνάστες νομοθετούν και εφαρμόζουν τους νόμους όπως θέλουν.
Επί σειρά ετών, με αθρόες εισαγωγές γεωργικών ειδών (ομοειδών με αυτά που παράγει η Αττική) και με την πώλησή τους σε τιμές κόστους έχουν καταστρέψει τους αγρότες και τους μικροκτηματίες. Οι τελευταίοι δεν έχουν άλλη επιλογή παρά να δανειστούν για να αγοράσουν τα απαραίτητα προς το ζην. Το μόνο ενέχυρο που μπορούν να δώσουν είναι τα ίδια τους τα σώματα. Με εργαλείο τον τόκο ο οποίος πολλές φορές φτάνει και το 33 % (!) οι δανειστές τους τα παίρνουν όλα.  Οι φτωχοί οφειλέτες οδηγούνται σε σχεδιασμένες χρεωκοπίες. Κατόπιν πουλιώνται ως δούλοι και αυτοί και οι οικογένειές τους σε μέρη άγνωστα αφού οι γύπες της ολιγαρχίας εξαντλούν την σκληρότητά τους ζητώντας να πληρωθούν ως τον τελευταίο οβολό τα υπέρογκα και παράνομα πανωτόκια.

Κάποιοι αγρότες που είχαν καταφέρει είτε από προνοητικότητα είτε από κωλοφαρδία να επιβιώσουν μέσα σε αυτή την αρχαιο-φιλελεύθερη λαίλαπα, χάνουν τα χωράφια τους με στημένες δίκες(!). Εννοείται ότι τα ερπετά έχουν….
Συνεχίστε με δική σας ευθύνη ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger