Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Στο μπλόκο Μικροθηβών η ΛΑΕ Μαγνησίας

Πολυμελής αντιπροσωπεία της ΛΑΕ Μαγνησίας βρέθηκε την Τρίτη το μεσημέρι στο αγροτικό μπλόκο των Μικροθηβών και συζήτησε για πολλή ώρα με τους αγρότες που παραβρίσκονταν.
Εκ μέρους της ΛΑΕ Μαγνησίας, ο Κώστας Δελημήτρος, μέλος του Π.Σ. και πρώην βουλευτής, έκφρασε την αμέριστη και ολόπλευρη συμπαράσταση της Λαϊκής Ενότητας στον τίμιο και δίκαιο αγώνα των αγροτών της περιοχής της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και όλης της Ελλάδας να αντισταθούν στις αγροκτόνες πολιτικές του τρίτου μνημονίου της ψευτοαριστεράς προκειμένου να παραμείνουν για να παράγουν στον τόπο τους.

Οπως οι ίδιοι οι αγρότες δήλωσαν, τα μέτρα που προωθεί η ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μνημονιακή συγκυβέρνηση κατ' εντολή των τοκογλύφων αφεντικών της τόσο στο ασφαλιστικό όσο και στο φορολογικό, οδηγούν σε ξεκλήρισμα την μικρομεσαία αγροτιά, σε ξερίζωμα από τη γη της και στην εγκατάλειψη της παραγωγής, η οποία αποτελεί και την κινητήριο δύναμη για την παραγωγική ανασυγκρίτηση της χώρας.

Η Λαϊκή Ενότητα χαιρετίζει τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις των αγροτών και στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις τον αγώνα τους. Εξάλλου, στάθηκε από την πρώτη στιγμή στο πλευρό τους, με το ΟΧΙ στα εξοντωτικά μέτρα του 3ου Μνημονίου που ψήφισαν όλοι μαζί οι θιασώτες των Μνημονίων (ΣΥΡΙΖΑ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΠΟΤΑΜΙ-ΑΝΕΛ) τον περασμένο Αύγουστο.

Για τη Λαϊκή Ενότητα, ο αγροτικός τομέας θεωρείται ιδιαίτερα κρίσιμης σημασίας, γι' αυτό και είναι απολύτως κρίσιμο και σπουδαίο να στηριχτεί και να νικήσει με κάθε τρόπο ο αγώνας των αγροτών και των κτηνοτρόφων.

Καλεί τους εργαζόμενους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους μικρομεσαίους, τους επαγγελματίες των πόλεων, τους επιστήμονες, τους άνεργοιυς και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία σε συμπόρευση με τους αγρότες σ' έναν κοινό, δυναμικό και ανυποχώρητο αγώνα.

Για την απαλλαγή της χώρας μας από τα μνημόνια, για την οριστική υπέρβαση της κρίσης, για την παραγωγική ανασυγκρότηση, για Δημοκρατία που θα υπηρετεί τις ανάγκες των πολιτών της.

Η Λαϊκή Ενότητα Μαγνησίας καλεί όλο το λαό του Νομού στη μεγάλη απεργιακή συγκέντρωση των φορέων και των συνδικάτων την Πέμπτη 4 Φλεβάρη στην παραλία του Βόλου (άγαλμα Αργούς) να βάλει φραγμό στην εξαθλίωση και το μαύρο μέλλον που του ετοιμάζουν οι νεομνημονιακοί ψευτοαριστεροί.

Οι κοινοί μας αγώνες, ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΝ!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger