Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2016

Η ΠΕΝΕΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ ΣΤΙΣ 8/2/2016 – ΓΡΗΓΟΡΗ ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΧΙΣΤΟΥ ΣΤΙΣ 11 Π.Μ!

ΠΕΝΕΝ                                                                                          8/2/2016
Δελτίο Τύπου
Η Χρυσαυγίτικη φασιστική συμμορία της Χρυσής Αυγής φορώντας την μάσκα της επιτροπής κατοίκων Πειραιά καλεί σε ρατσιστική σύναξη τους Πειραιώτες της Α΄ και Β΄ περιφέρειας Πειραιά κατά του στρατοπέδου μεταναστών που όπως ανακοίνωσε η κυβέρνηση θα δημιουργήσει στην περιοχή του Περάματος στο Σχιστό.
Έχουν μάλιστα το θράσος να καλούν εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης και των πολιτικών κομμάτων.

Η Χρυσαυγίτικη εγκληματική οργάνωση επιχειρεί για άλλη μια φορά να χύσει το δηλητήριο του ρατσισμού κατά των προσφύγων και μεταναστών στην γειτονιά που δολοφόνησε τον αντιφασίστα αγωνιστή Παύλο Φύσσα.
Η φασιστική παρασυναγωγή γίνεται αυτή την φορά στο όνομα της υποβάθμισης της περιοχής από την δημιουργία του HOT SPOT που ανακοίνωσε η κυβέρνηση στο Σχιστό.
Πρόκειται για μια θρασύτατη νεοναζιστική – ρατσιστική επιχείρηση-πρόκληση με την οποία οι δολοφόνοι της Χρυσής Αυγής επιχειρούν να κάνουν δημόσια εμφάνιση για να αναπαράγουν το μίσος και την ξενοφοβία και στη κατεύθυνση αυτή να περάσουν στις εργατογειτονιές της περιοχής τις ρατσιστικές απόψεις τους.
Η ΠΕΝΕΝ στηρίζει, συμμετέχει και συμπορεύεται με μια σειρά εργατικές, κοινωνικές, αντιφασιστικές και πολιτικές συλλογικότητες που από κοινού καλούν σε αντιφασιστική κινητοποίηση τον λαό, τους εργαζόμενους να καταδικάσουν τις φασιστικές παρασυναγωγές και να απομονώσουν την χρυσαυγίτικη νεοναζιστική οργάνωση και να μην επιτρέψουν την εμφάνισή της στις γειτονιές του Πειραιά που έδρασε η νεοφασιστική συμμορία και έχει διαπράξει δεκάδες εγκληματικές πράξεις σε βάρος ελλήνων εργαζομένων και μεταναστών κατά το πρόσφατο παρελθόν και για τις οποίες αντιμετωπίζει βαρύτατες κατηγορίες στην δίκη που βρίσκεται εδώ και μήνες σε εξέλιξη.
Με εντολή Διοίκησης
Ο Πρόεδρος                                                                   Ο Γεν. Γραμματέας
Νταλακογεώργος Αντώνης                                             Κροκίδης Νικόλαος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger