Σάββατο, 7 Νοεμβρίου 2015

Κρούουν τον κώδωνα κινδύνου οι ξενοδόχοι της Σκοπέλου


Κορυφώνεται η αγωνία των επαγγελματιών της Σκοπέλου
Η πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη μιλάει για σοβαρό πρόβλημα αν δεν υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις
Επιτακτική ανάγκη είναι η υλοποίηση των κυβερνητικών δεσμεύσεων για άμεση αποκατάσταση των ζημιών που υπέστη η Σκόπελος λόγω της θεομηνίας, με την Ενωση Ξενοδόχων του νησιού να κρούει σε όλους τους τόνους τον κώδωνα του κινδύνου, επισημαίνοντας ότι σε αντίθετη περίπτωση το νησί θα αντιμετωπίσει πολύ σοβαρό πρόβλημα. Ο προβληματισμός και η αγωνία των επαγγελματιών του νησιού κορυφώνονται, καθώς οι τουρ οπερέιτορς και γενικά οι επαγγελματίες που ασχολούνται με τον τουρισμό, συνεχίζουν τις επαφές με το εξωτερικό, προσπαθώντας να πετύχουν τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα ενόψει της νέας τουριστικής σεζόν.
Ρεπορτάζ: ΓΛΥΚΕΡΙΑ ΥΔΡΑΙΟΥ
«Βασιζόμαστε στις δεσμεύσεις του πρωθυπουργού και των υπουργών που επισκέφτηκαν το νησί ότι θα αποκατασταθούν οι ζημιές που προκάλεσε η θεομηνία. Εάν δεν γίνουν πράξη οι δεσμεύσεις, θα αντιμετωπίσουμε πολύ σοβαρό πρόβλημα», ανέφερε η πρόεδρος της Ενωσης Ξενοδόχων της Σκοπέλου Μαίρη Διαμάντη, μιλώντας στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

LIVE ΑΕΚ – Καβάλα

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση “PHILOXENIA 2015” εκεί όπου χτυπά η καρδιά του τουρισμού με σύνθημα “τα πάντα για τον Τουρισμό”


Η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην έκθεση “PHILOXENIA 2015” εκεί όπου χτυπά η καρδιά του τουρισμού με σύνθημα “τα πάντα για τον Τουρισμό”

Η Περιφέρεια Θεσσαλίας, στο πλαίσιο των συστηματικών προσπαθειών της για την ανάπτυξη του Τουρισμού και σε μια κοινή προσπάθεια φορέων, συλλόγων και επιχειρήσεων της περιοχής, θα συμμετάσχει στην 31η Διεθνή Τουριστική Έκθεση “PHILOXENIA” 2015, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη στον Εκθεσιακό χώρο της HELEXPO, από 12 έως 15 Νοεμβρίου.
Η Διεθνής Έκθεση PHILOXENIA, μετά από 30 χρόνια είναι ένα must event για ανταλλαγή τεχνογνωσίας αλλά και ενημέρωσης πάνω στις νέες τάσεις, γιατί αποτελεί το σημείο συνάντησης όλων των φορέων του τουρισμού στην Ελλάδα και στα Βαλκάνια.

Αυτό είναι το Χρεός μας!

Ιδρυτικό Συνέδριο της Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης | Αθήνα 7-8 Νοεμβρίου 2015


Το πολιτικό κάλεσμα στο Ιδρυτικό Συνέδριο της Ομοσπονδιακού τύπου Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης, όπως διαμορφώθηκε από τις ομάδες που συμμετέχουν στη διαδικασία συγκρότησης.
ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΙΔΡΥΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΑΝΑΡΧΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ
Δυόμιση χρόνια μετά την κατάθεση του πανελλαδικού καλέσματος για την προοπτική δημιουργίας Αναρχικής Πολιτικής Οργάνωσης από τέσσερις αναρχικές συλλογικότητες της Αθήνας («Κύκλος της Φωτιάς», «Στέκι Αντίπνοια», «Καθοδόν», «Αναρχικοί για την Κοινωνική Απελευθέρωση»), οι διαδικασίες του προσυνεδριακού διαλόγου ολοκληρώθηκαν.
            Το αρχικό κάλεσμα πλαισίωσαν μια σειρά από συλλογικότητες που ανταποκρίθηκαν και οι οποίες δεσμεύτηκαν επί ενός πολιτικού πλαισίου όπως αυτό αποτυπώθηκε σε επτά βασικά σημεία. Η αποδοχή αυτών των σημείων στάθηκε και η προϋπόθεση συμμετοχής στη διαδικασία συνδιαμόρφωσης που ακολούθησε: 

Λεφτά υπάρχουν


Διαβάζουμε στον Τύπο ότι τα πλοία που έχουν στην κατοχή τους οι Ελληνες εφοπλιστές πλησιάζουν τα 5.000, καταγράφοντας αύξηση κατά 202 σε σχέση με το 2014. Μάλιστα, το 2015 είναι η καλύτερη χρονιά για τον ελληνόκτητο στόλο, που αριθμεί περισσότερα πλοία και από το 2009, παρά τις μειώσεις που κατέγραψε στα χρόνια της κρίσης. Σε οικονομική εφημερίδα διαβάζουμε επίσης: «Ξεπέρασαν τα 10 δισ. ευρώ τα κέρδη των 500 μεγαλύτερων εταιρειών στην Ελλάδα» για το 2014. Στο ίδιο ρεπορτάζ σημειώνεται ότι η θεαματική αύξηση των κερδών κατά 18,3% σε σχέση με τον προηγούμενο χρόνο, επιτεύχθηκε παρά την πολύ μικρότερη αύξηση του κύκλου εργασιών, που σημαίνει ότι ο τζίρος παρέμεινε σχεδόν ο ίδιος, αλλά μεγάλωσε το ποσοστό του κέρδους. Εύκολα μπορεί να συμπεράνει κανείς ότι η μείωση των «λειτουργικών εξόδων» και κυρίως της τιμής της εργατικής δύναμης συνέβαλε προς αυτήν την κατεύθυνση, καθώς αυτή την περίοδο φαίνεται πως «ωριμάζουν» οι περικοπές και οι αντεργατικές αναδιαρθρώσεις που νομοθέτησαν οι κυβερνήσεις τα προηγούμενα χρόνια. Επομένως, και μέσα στην κρίση λεφτά υπάρχουν, αλλά βρίσκονται

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Εκτακτο δρομολόγιο του Πρωτέα σήμερα Για τις ανάγκες τροφοδοσίας των Σποράδων μετά την απεργίαΕκτακτο δρομολόγιο θα πραγματοποιήσει σήμερα το επιβατηγό - οχηματαγωγό πλοίο «Πρωτέας» προκειμένου να καλυφθούν οι ανάγκες τροφοδοσίας των νησιών, οι οποίες προέκυψαν μετά την πρόσφατη πανελλαδική απεργία της ΠΝΟ, ενώ το flying cat θα αποπλεύσει στις 2.30 μ.μ από το λιμάνι του Βόλου.
Στο μεταξύ χθες, ταξίδεψαν με το πλοίο 218 επιβάτες, 40 Ι.Χ., 12 φορτηγά, και 2 δίκυκλα και με το flying cat, αντίστοιχα,140 επιβάτες.

Rethymno Aegean BC - PAOK BC live

ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ BC ΤΡΙΚΑΛΑ BC BC Aris Thessaloniki Aries Trikala Live Streaming

Δείτε ζωντανά τον αγώνα μπάσκετ ΑΕΚ - Καβάλα - Live Streaming AEK Athens V Kavala BC

Olympiacos - Lavrio Live Streaming

Δείτε ζωντανά τον αγώνα ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Atromitos FC - Panathinaikos Live Streaming

AEL Kalloni - SKODA Xanthi Live Streaming -

Panionios GSS - AO Platanias Live Streaming

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου