Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2015

Live: Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός (96-89, τελικό)

Live: Λαμποράλ Κούτσα - Ολυμπιακός (96-89, τελικό)

Ήττα για τους ερυθρόλευκους στην Ισπανία

ΠΡΟΣΟΧΗ !! ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ ΚΑΙΡΙΚΑ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΩΡΕΣ
Προσοχή μεγάλη τις επόμενες ώρες στη χώρα μας. Αναμένονται καταστροφικά καιρικά φαινόμενα !!

Εκτακτο πολύ δυνατός σεισμός τώραΠΡΟΣΟΧΗ..... Ενα από τα ισχυρότερα καιρικά φαινόμενα που έχουν «χτυπήσει» ποτέ τον πλανήτη έρχεται σήμερα...

ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΤΑΚΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ΑΠΌ ΤΟΝ ΕΙΡΗΝΙΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ Ενα από τα ισχυρότερα καιρικά φαινόμενα που έχουν «χτυπήσει»
Η ισχυρότερη θύελλα που θα πλήξει τον πλανήτη Γη, και θα μπορέσει να καταγραφεί, αναμένεται να προέλθει από τον τυφώνα «Πατρίτσια». Ο τυφώνας έκανε την εμφάνισή του την Παρασκευή, ενώ οι εμπειρογνώμονες προειδοποιούν ότι θα μπορούσε να προκαλέσει κύματα ακόμη και 12 μέτρων

Σκόπελος δυστυχώς .......

Σκόπελος δυστυχώς .η βροχή δεν λέει να σταματήσει από την νύχτα κ τα ποτάμια ξεκίνησαν......
Ωχ,μόλις τώρα στον Αγιά ρηγινάκη.η βροχή δεν λέει να σταματήσει από την νύχτα κ τα ποτάμια ξεκίνησαν

ΑΠΟ ΣΚΟΠΕΛΟ Παρακαλώ κοινοποιήστε ...

Πριν 4 μέρες αυτό το σκυλάκι έκλαιγε μπροστά στη πόρτα μου σε ακάλυπτο χώρο. Ήταν σκελετωμένο και με το ποδαράκι του μαζεμένο. Του έδωσα φαγητό και από τότε το καημένο δεν κουνήθηκε από εκεί. Ακόμα κ στη πρωινή βροχή έμεινε εκεί, εκτεθειμένο να βρέχεται. Τηλεφώνησα στις φιλοζωικές και μου είπαν πως δε μπορούν να το αναλάβουν παρόλο που ήταν πληγωμένο κ μου σύστησαν να το πάω στο δημοτικό κτηνίατρο. Φυσικά μου τόνισαν πως δεν έπρεπε να πάρω το δήμο γιατί θα το έστελναν στο "κολαστήριο"- κυνοκομειο. Η διάγνωση του κτηνιάτρου ηταν σπάσιμο του μηριαίου οστού κ ότι δεν έμπαινε γυψος σε αυτό το σημείο. Ξανατηλεφώνησα στις φιλοζωικές και εξήγησα πως με σπασμένο πόδι δε μπορουσε να μείνει εκει και πως ήταν αδύνατο να το κρατήσω εγώ. Μου είπαν πως θα προσπαθούσαν να βρούνε χώρο. Ήρθαν και το πήραν, το πήγαν για ακτινογραφία κ το άφησαν πάλι μπροστά στη πόρτα μου. Ο δεύτερος κτηνίατρος, απ'οτι έμαθα μετά, είπε πως το ποδαράκι του ειχε αρχίσει να κολλάει στραβά, θα είναι λειτουργικό αλλά πάντα θα κουτσαινει. Άνθρωποι της γειτονιάς το πήγαν σε μια έκταση με ένα αυτοσχέδιο σπιτάκι αλλά ο σκυλάκος πάλι έφυγε κ ήρθε κ περίμενε στην πόρτα μου για ώρες. Τώρα τον έχουν δέσει εκει, προσωρινά για να μάθει το χώρο κ τον ταϊζει όλη η γειτονιά. Έρχεται όμως χειμώνας κ δε θα αντέξει στο παράπηγμα αυτό. Σπιτάκια υπάρχουν αλλά πάντα τα κλέβουν από εκεί. Επίσης, αν τον βρούν άλλα δυναμικά, μεγάλα αδέσποτα της γειτονιάς θα τον κατασπαράξουν γιατί είναι αδύναμος κ φοβιτσιαρης.

Δελτίο τύπου για έλεγχο ΚΕΛΑΥΕ στις 23-10-2015          Από τη Διεύθυνση Ανάπτυξης Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων ανακοινώνεται ότι στα πλαίσια της προσπάθειας για την πάταξη του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, μέλη των Κλιμακίων Ελέγχου Λαϊκών Αγορών και Υπαιθρίου Εμπορίου (Κ.Ε.Λ.Α.Υ.Ε.) των Περιφερειακών Ενοτήτων Μαγνησίας και Σποράδων, συνεπικουρούμενα από την Ελληνική Αστυνομία (ΕΛ.ΑΣ.), πραγματοποίησαν σχετικούς ελέγχους στις 23-10-2015 σε Λαϊκή Αγορά οπωρολαχανικών του Δήμου Βόλου, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή περιμετρικά αυτής.

Το Μηχανικό βοήθησε στην Σκόπελο

Τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου 2015 ολοκληρώθηκαν οι εργασίες αποκατάστασης
των ζημιών που προκλήθηκαν από τις καταστροφικές συνέπειες των
καταιγίδων που έπληξαν τη νήσο Σκόπελο.
Μετά από εντολή του Υπουργού Άμυνας κ. Πάνου Καμμένου, ο Στρατός Ξηράς
διέθεσε από 24 Σεπτεμβρίου 2015, προσωπικό και μέσα (2 Ισοπεδωτικές
Γαιών, 2 Φορτωτές – Εκσκαφείς Τάφρου, 3 Ανατρεπόμενα Οχήματα, 1 Όχημα
Γενικής Χρήσεως με Υδροφόρο) του 730 Τάγματος Μηχανικού και του 32 Λόχου
Μηχανικού.
Οι εργασίες του Κλιμακίου επικεντρώθηκαν στην αποκατάσταση:

Ελλάς – Γαλλία κοροϊδία!!!

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

 «Ελλάς – Γαλλία συμμαχία» παπαγαλίζουν  τις τελευταίες ημέρες διάφοροι ξενομανείς νεοέλληνες, με αφορμή την επίσκεψη του Φρανσουά Ολάντ στην Αθήνα… Μάλιστα ο Γάλλος πρόεδρος κατέθεσε χτες στεφάνι στον Άγνωστο Στρατιώτη. Κάποιος θα πρέπει να θυμίσει στον μεσιέ Ολάντ με τις μεγάλες κατακτήσεις στο γυναικείο φύλο πως «Άγνωστοι στρατιώτες» είναι – μεταξύ άλλων – και 45.000 αγνοούμενοι φαντάροι της Μικρασιατικής Εκστρατείας, η οποία απέτυχε επειδή οι Σοβιετικοί του Λένιν και οι «σύμμαχοι» μας Ιταλοί και Γάλλοι συμμάχησαν με τον υπερφασίστα Κεμάλ!!!!

Ας πούμε και καμία αλήθεια για τη ΒΙΣ…Είναι γνωστό πλέον πως από τις 28 Σεπτέμβρη που ο όμιλος Φιλίππου αποφάσισε την απόλυση 8 εργαζομένων του εργοστασίου της ΒΙΣ και την σταδιακή απόλυση άλλων 23 εργαζόμενων μέχρι το τέλος του χρόνου, το εργοστασιακό σωματείο βρίσκεται σε απεργιακές κινητοποιήσεις. Αυτό που όμως δεν είναι γνωστό στους εργαζόμενους και στην κοινωνία του Βόλου είναι πως ο όμιλος Φιλίππου είχε μέσα στο 2014 κέρδη ύψους 5.469.000 ευρώ (βλ. ισολογισμό του ομίλου σελ. 4). Ο ίδιος ο νομικός σύμβουλος του ομίλου στη συνάντηση στην επιθεώρηση εργασίας στις 02/10 είπε πως οι απολύσεις γίνονται λόγω της πτώσης της χρηματιστηριακής μετοχής και λόγω της προμήθειας ακριβότερης πρώτης ύλης από τους ανταγωνιστές τους. Τη μεγαλύτερη ομολογία χρειάζεται για να γίνει κατανοητό πως οι απολύσεις, η ανεργία και το πετσόκομμα των εργατικών δικαιωμάτων είναι οι σύγχρονοι τρόποι πλουτισμού των βιομηχάνων. Οι ψυχές εκατομμυρίων εργαζόμενων και ανέργων παίζονται καθημερινά στα χρηματιστήρια της κερδοφορίας της οικονομικής ολιγαρχίας και αν η ανταγωνιστικότητα δεν είναι η επιθυμητή, στέλνονται χωρίς δεύτερη σκέψη στον κάλαθο των αχρήστων. Εργαζόμενοι που πριν λίγο καιρό, όταν η εταιρία έπαιρνε ομολογιακό δάνειο ύψους 12δις ευρώ, γινόταν το «διαπραγματευτικό» χαρτί για να τα «αρπάξουν» χοντρά για μια ακόμη φορά οι βιομήχανοι.

...κι ένα σου γαμιέται το σπίτι, κύριε Θηβαίε μου!

Αν είναι δυνατόν! Πήγε κι ο ...Λαζόπουλος

"PRESS-GR"
Constantino Korikis
Ξέρω οτι θα πέσετε από τα σύννεφα, αλλά μόλις είδα στις ειδήσεις ότι μαζί με τον Τσίπρα και Ολαντ στο Γκάζι που πήγαν για διασκέδαση του Γάλλου προέδρου είναι και ο Λάκης Λαζόπουλος.

12 προσλήψεις στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας

pronoia
Tο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας θα προχωρήσει στην κατάρτιση καταλόγων επικουρικού προσωπικού, συνολικού αριθμού δώδεκα (12) ατόμων με συμβάσεις 12 μηνών για την κάλυψη των Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Θεσσαλίας, κατά αριθμό ατόμων:
1 ΤΕ Διαιτολόγου – Διατροφολόγου
1 ΤΕ Κοινωνικού Λειτουργού
3 ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων
3 ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων
4 ΔΕ Βοηθών Νοσοκόμων

Διευθυντές σχολείων σε Ανήλιο και Σκόπελο .

1o-peparithio-dimotiko-sxoleio-skopelou
Διευθυντές σε σχολικές μονάδες των νομών της Θεσσαλίας ορίστηκαν με αποφάσεις που υπογράφει η Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Θεσσαλίας Ελένη Αναστασοπούλου.
Για τη Μαγνησία, πρόκειται για θέση στο 2 ο Δ.Σ. ΜΟΥΡΕΣΙΟΥ-ΑΓΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΝΗΛΙΟΥ και στο Δ.Σ.ΣΚΟΠΕΛΟΥ- ΠΕΠΑΡΗΘΕΙΟ .

Προβλήματα με την ηλεκτροδότηση λόγω της κακοκαιρίας


ΒΛΑΒΗ ΔΕΗ
Προβλήματα στην ηλεκτροδότηση προκάλεσε η κακοκαιρία σήμερα και χθες το απόγευμα στη χερσαία και τη νησιωτική Μαγνησία.
Σήμερα από τις 7.15 έγινε διακοπή ρεύματος στην Αλόννησο και σε τμήμα της Σκοπέλου, αλλά η βλάβη αποκαταστάθηκε στις 8.43 το πρωί.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο τύπου της ΔΕΔΔΗΕ Αχιλλέα Τσιριγούλς, υπάρχουν μεμονωμένες βλάβες σε διάφορες περιοχές της Μαγνησίας, οι οποίες όμως δεν είναι σοβαρές και αποκαθίστανται σταδιακά από τα συνεργεία της ΔΕΗ, παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες.

Σποράδες Αναμένουμε υλοποίηση των υποσχέσεων στην Σκόπελο της κυβέρνησηςΟι πληγέντες ελπίζουν στη βοήθεια του κράτους
Την υλοποίηση των προφορικών υποσχέσεων της κυβέρνησης για ειδικές ελαφρύνσεις και απαλλαγή από τον ΕΝΦΙΑ αναμένουν οι πληγέντες της Σκοπέλου, οι οποίοι προσβλέπουν στην έκδοση της υπουργικής απόφασης που θα τους δώσει την ευκαιρία να σταθούν και πάλι στα πόδια τους. Εν αναμονή της υλοποίησης των υπουργικών δεσμεύσεων, οι επαγγελματίες της Σκοπέλου καταβάλλουν υπεράνθρωπες προσπάθειες προκειμένου να ανακτήσουν κατεστραμμένα έγγραφα τα οποία είναι πολύτιμα για τους ίδιους και τις επιχειρήσεις τους. Στην παρούσα φάση οι πληγέντες επαγγελματίες της Σκοπέλου προσβλέπουν στην καταβολή των αποζημιώσεων, επισημαίνοντας παράλληλα ότι είναι φύσει αδύνατο να καλύψουν τις υποχρεώσεις τους προς τρίτους και προς την πολιτεία.

Καταδίκη αστυνομικών για ψευδή καταμήνυση


Τρία έτη φυλάκιση επέβαλε σε κάθε έναν από τους τρεις κατηγορούμενους απόστρατους αστυνομικούς το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου. Το Δικαστήριο έκρινε ένοχους τους πρώην αστυνομικούς για ψευδή καταμήνυση κατά συρροή και ψευδορκία μάρτυρα κατ’ εξακολούθηση με έφεση που να έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Τα χέρια, βρε κακομοίρη, τα σταυρώνουμε στις κηδείες και τα μνημόσυνα. Όταν ανακρούεται ο "Ύμνος στην Ελευθερία" σκεκόμαστε σε στάση προσοχής!

Καμαρώστε ένα τιποτένιο ανθρωπάκι!
Δεν ξέρει ο Ηγετίσκος ο Ασήμαντος αυτό που ξέρει κι ένα πιτσιρίκι του δημοτικού σε σχολείο του Αιγαλέου! Σωστά δεν το λέω;
Τα χέρια, βρε κακομοίρη, τα σταυρώνουμε στις κηδείες και τα μνημόσυνα. Όταν ανακρούεται ο "Ύμνος στην Ελευθερία" σκεκόμαστε σε στάση προσοχής. Όπως κάνουν όλοι οι άλλοι στη φωτογραφία. Εκτός από το τούβλο το άσχετο.

ΟΓΑ: Ούτε σήμερα η καταβολή των οικογενειακών επιδομάτων.....και εμείς περιμένουμε στην Σκόπελο οικονομική βοήθεια αχαχα

Laboral Kutxa - Olympiakos Live Streaming

Trikala - Kassiopi FC Live Streaming

ΔΗΜΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ..... ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ ΓΙΑ ΒΛΑΒΕΣ ΣΕ ΟΙΚΟΣΚΕΥΕΣ                   Σκόπελος 20/10/2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Ενημερώνουμε τους πολίτες που έχουν υποστεί ζημιές στην οικοσκευή της ΚΥΡΙΑΣ ΚΑΤΟΙΚΙΑΣ τους (ιδιοκτησία ή ενοικιασμένη) από την έντονη βροχόπτωση στις 22-23/9/2015 πως θα πρέπει να προσέλθουν στο Δημαρχείο (ισόγειο – πρώην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, ώρες 08:00-15:00) και να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά μέχρι και την Παρασκευή 6-11-2015:
1.     Αίτηση (έντυπο από το δήμο)
2.     Υπεύθυνη δήλωση (έντυπο από το δήμο)
3.     Ε1 Φορολογικού έτους 2014 & Ε9
4.     Λογαριασμό ΔΕΗ ακινήτου
5.     Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
6.     Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
7.     Μισθωτήριο συμβόλαιο (σε περίπτωση ενοικίασης)
8.     Ένορκη Βεβαίωση (αν ο δικαιούχος φιλοξενείται και η πληγείσα κατοικία είναι η κύρια και δεν αποδεικνύεται διαφορετικά)
9.     Λογαριασμός τραπέζης IBAN με πρώτο όνομα τον αιτούντα
10.                        Εξουσιοδότηση (σε περίπτωση υποβολής αιτήσεως από άλλον)
11.                        Φωτογραφίες (εφόσον δεν έχουν κατατεθεί με το πρώτο αίτημα του δικαιούχου)

Σε περίπτωση που οι δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης είναι περισσότεροι του ενός, λόγω συγκατοίκησης κλπ, η οικονομική ενίσχυση χορηγείται σε έναν εξ αυτών μετά από εξουσιοδότηση που θα του παρέχουν οι υπόλοιποι.
Τηλ. Επικοινωνίας
2424350101

Σκόπελος και η κοροϊδία συνεχίζεται .....τώρα μας ζητάνε άλλα χαρτιά βρε άντε ...


                 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τους πολίτες που έχουν υποστεί εκτεταμένες ζημιές στην ΚΥΡΙΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ τους (ιδιοκτησία ή ενοικιασμένη) από την έντονη βροχόπτωση στις 22-23/9/2015 και αντιμετωπίζουν βιοποριστικό πρόβλημα (στέγασης- σίτισης) να προσέλθουν στο Δημαρχείο (1ος όροφος - γραφείο γραμματείας, ώρες 08:00-15:00) και να καταθέσουν τα κάτωθι δικαιολογητικά μέχρι και την Παρασκευή 16-10-2015:

1. Αίτηση (έντυπο από το δήμο)
2. Υπεύθυνη δήλωση (έντυπο από το δήμο)
3. Εκκαθαριστικό 2014
4. Ε1-Ε9  2014       
5. Φωτοαντίγραφο Αστυνομικής Ταυτότητας
6. Μισθωτήριο συμβόλαιο (σε περίπτωση ενοικίασης)
7. Βεβαίωση ένωσης πολυτέκνων (σε περίπτωση πολυτεκνίας)
8. Βεβαίωση ποσοστού αναπηρίας ( σε περίπτωση αναπηρίας)
9. Λογαριασμός τραπέζης IBAN με πρώτο όνομα τον αιτούντα
10.Εξουσιοδότηση (σε περίπτωση υποβολής αιτήσεως από άλλον)
Τηλ. Επικοινωνίας
2424350101

αυτά εινα στην σελίδα του Δήμου αμ δε...... θέλουν και άλλα τώρα 

Ελλάς – Γαλλία – Ξεπούλημα

Tsipras Hollande Στην Αθήνα βρίσκεται ο Γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ ως πλασιέ γαλλικών εταιριών, ενώ θα δει τι μπορεί να αγοράσουν φτηνά οι γαλλικές εταιρίες από το ξεπούλημα της Ελλάδας. Διάβασε τη συνέχεια

φοβερή κακοκαιρία χτυπά την Σκόπελο τώρα


Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου