Σάββατο, 1 Αυγούστου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ δυστυχώς Παραιτήθηκε η Μαρία Βογιατζόγλου, από πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκοπέλου.


Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συνιστά:«Προσοχή σε αγνώστους που σας πλησιάζουν»


ΛΗΣΤΕΙΑ
Με αφορμή περιστατικά εξαπάτησης πολιτών, στην περιφέρεια Θεσσαλίας, από επιτήδειους που προσεγγίζουν κυρίως άτομα τρίτης ηλικίας και με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα τους αποσπούν χρηματικά ποσά, η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας συνιστά:
• Να μην πείθεστε εύκολα από άτομα, τα οποία σας «πλησιάζουν» ως γνωστοί συγγενικών – φιλικών προσώπων.
• Να είστε ιδιαίτερα επιφυλακτικοί σε άγνωστα άτομα που επιχειρούν με διάφορα προσχήματα και τεχνάσματα να εισέλθουν στην οικία σας.

ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ "ΘΕΣΜΩΝ" ΕΜΦΑΝΙΖΟΥΝ ΝΕΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΕ ΣΤΑΘΑΚΗ - ΤΣΑΚΑΛΩΤΟ


ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΙΚΙΑΚΟ ΤΑΜΕΙΟ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗΣ (ΕΚΠΟΙΗΣΗΣ) ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ
Το αίνιγμα αν θα συναντώνται οι υπάλληλοι των θεσμών με υπουργούς και που , λύθηκε , από την πρώτη στιγμή. Οι υπάλληλοι - εκπρόσωποι των θεσμών είχαν συνάντηση με τους Τσακαλώτο - Σταθάκη, όχι όμως σε υπουργείο αλλά σε ξενδοχείο και συγκεκριμένα στο Hilton!
Eίναι εντυπωσιακό ότι οι συναντήσεις αυτές ξεκίνησαν με πρώτο πιάτο τη σύσταση του αποικιακού Ταμείου Αξιοποίησης (ξεπουλήματος) Δημόσιας Περιουσίας, το οποίο κατά υπουργούς θα βοηθήσει τόσο την αποπληρωμή του χρέους όσο και την ανάπτυξη(!). Το δεύτερο πιάτο στις συναντήσεις ήταν η νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών η οποία θα συντελεστεί πάλι με δανεικά των φορολογούμενων για να συνεχίσουν να διαχειρίζονται τις τράπεζες ιδιώτες τραπεζίτες! 

22ο κάμπινγκ YRE-AntiNaziZone στη Θάσο!

http://www.antinazizone.gr/…/…/22-antinazi-one-yre-31-9.html
Στο πανέμορφο δημοτικό κάμπινγκ στον Πρίνο της Θάσου θα γίνει το 22ο αντιρατσιστικό-αντιφασιστικό κάμπινγκ του Antinazi Ζone-YRE από την Παρασκευή 31 Ιουλίου ως την Κυριακή 9 Αυγούστου 2015.

Στο συγκεκριμένο κάμπινγκ είχαμε πάει πριν 2 χρόνια στην συμπλήρωση 20 χρόνων αντιρατσιστικών κάμπινγκ YRE. Μας άρεσε τόσο πολύ που θα ξαναπάμε φέτος. Πρόκειται για ένα από τα καλύτερα κάμπινγκ στην Ελλάδα από άποψη σκιάς, μεγάλων χώρων, φυσικού περιβάλλοντος, που βρίσκεται ακριβώς πάνω σε πολύ ωραία παραλία με αμμουδιά χωρίς να μεσολαβεί δρόμος.

Νέα παράταση για τις ακάλυπτες επιταγές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Δεν μπαίνουν στον «Τειρεσία»
Νέα παράταση για τις ακάλυπτες επιταγές μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου

Με ΠΝΠ μικρή ανάσα για την αγορά, που ασφυκτιά υπό τα capital controls - Ισχύει για όσες είχαν ημερομηνία λήξης από 20/7-31/8

Επιταγές, γραμμάτια και συναλλαγματικές με ημερομηνία πληρωμής – λήξης  από τις 20 Ιουλίου έως τις 31 Αυγούστου, που δεν εξοφλούνται, δεν θα μπουν στον «Τειρεσία», εάν εξοφληθούν μέχρι 30 Σεπτεμβρίου. Αυτό προβλέπεται μεταξύ άλλων σε νέα Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου. Η παράταση δίνεται για την διευκόλυνση των επιχειρήσεων που εξαιτίας των περιορισμών, που ισχύουν στην λειτουργία των τραπεζών δεν μπορούν να ανταποκριθούν εγκαίρως στις οικονομικές τους υποχρεώσεις. 

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Σ’ αυτόν τον τόπο τον στραβό, άλλος δεν ήταν κι ήρθα εγώ.....είπε ο Σκοπιανός

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Καράβι που αργεί, σκατά είναι φορτωμένο.Σκόπελος 5 ευρώ να σου στείλω ένα τραπέζι ....καταγγελία εστιάτορα για κάποιο καλό παιδο που εργάζεται σε ξενοδοχείο ....


καταγγελία έφτασε στο Σκόπελος νιους για υπάλληλο ξενοδοχείου που απαίτησε 5 ευρώ εάν στείλει τραπέζι στο εστιατόριο του με τουρίστες ...τόσα μου είπε παίρνω από συγκεκριμένο εστιατόριο και του στέλνω κάθε μέρα κόσμο.εμείς τώρα τη να πούμε

...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...

ΕΓΚΥΚΛΙΟΣ ΓΙΑ ΦΠΑ : TI IΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ, ΞΗΡΟΥΣ ΚΑΡΠΟΥΣ, ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥΣ...

...ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ...
Σε... επιστήμη έχει αναγάγει πλέον το υπουργείο Οικονομικών τους κανόνες που πρέπει ...
να εφαρμόσει κάθε επιχείρηση για το πόσο ΦΠΑ θα πληρώνει κάθε πολίτης.


Αντί η Πολιτεία να φέρει την απλοποίηση και ξεκάθαρους κανόνες για το τι φορολογείται με 13% ή 23%, ο νόμος Τσακαλώτου με τις αυξήσεις ΦΠΑ ερμηνεύεται με βάση... τις διατάξεις της «Συνδυασμένης Ονοματολογίας της Ε.Ε για την κατάταξη των προϊόντων σε κωδικούς ονοματολογίας εμπορευμάτων» με απίστευτες λεπτομέρειες που κανείς ποτέ δεν θα μάθει για να τις εφαρμόζει σωστά –πλην ίσως οι λογιστές που θα αναγκάζονται να προσλάβουν όλοι.
Αν κάποιος δεν μπορεί να τα βρει και να τα διαβάσει αυτά, το υπουργείο δίνει και τηλέφωνα επικοινωνία για απαντήσεις στις απορίες των πολιτών για τον κατάλληλο συντελεστή ΦΠΑ (αναφέρονται στο τέλος του άρθρου).

Εορτή των Αγίων Επτά Μακαβαίων

Εορτή των Αγίων Επτά Μακαβαίων
Τη μνήμη των Αγίων Επτά Μακαβαίων και της Μητρός αυτών τιμά σήμερα, 1 Αυγούστου, η Εκκλησία μας.
«Αυτοκράτωρ εστί των παθών ο ευσεβής λογισμός» (Δ. Μακκαβαίων, α' 7, θ'4). Ο ευσεβής λογισμός είναι κυρίαρχος και εξουσιαστής επί των παθών.
Αυτό με περίσσια ανδρεία απέδειξαν οι επτά αδελφοί Μακκαβαίοι με τη στάση τους απέναντι στο βασιλιά της Συρίας Αντίοχο (περί το 5327 από κτίσεως κόσμου ή 173 π.Χ.), όταν αυτός τους έταξε δόξες, τιμές και επίγειες απολαύσεις, αν αυτοί καταπατούσαν το Μωσαϊκό νόμο και έτρωγαν από τα απαγορευμένα φαγητά που τους πρόσφερε.

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Τα δρομολόγια του υδροπτέρυγου «Ερατώ» τον Αύγουστο


ΕΡΑΤΩ
Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου, ανακοινώθηκαν τα δρομολόγια του επιβατηγού υδροπτέρυγου «Ερατώ» για το διάστημα από 1 Αυγούστου μέχρι 6 Σεπτεμβρίου 2015.
Το «Ερατώ» θα εκτελεί διπλά δρομολόγια από Δευτέρα ως Σάββατο καθημερινά από τα νησιά των Σποράδων προς το λιμάνι του Βόλου.
Συγκεκριμένα, καθημερινά θα

Ηρθε ο Αύγουστος...

Το νέο είδος είναι γεγονός! Επιστήμονες διασταύρωσαν πσαριανό με πάγκαλο...

Αναζήτηση αυτού του ιστολογίου

Συνολικές προβολές σελίδας

Αρχειοθήκη ιστολογίου