Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Ο Justin Bieber έβαλε εκατομμύρια followers να του βρουν αυτό το άγνωστο κορίτσι (και το βρήκαν)

Ο Justin Βieber κατάφερε σήμερα να προκαλέσει ψηφιακό χαμό, εξαιτίας μιας φωτογραφίας ενός πολύ όμορφου κοριτσιού που δημοσίευσε στο Instagram. Το μόνο που έκανε ο τραγουδιστής ήταν να
δημοσιεύσει τη φωτογραφία μιας άγνωστης στον λογαριασμό του και να σχολιάσει: «Omg who is this!!».

Η κοπέλα, που μοιάζει πολύ με την Irina Shayk, προκάλεσε φρενίτιδα στους εκατομμύρια followers, που ξεκίνησαν… ανθρωποκυνηγητό στο Ίντερνετ για να την εντοπίσουν, ενώ και δεκάδες μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση, προκειμένου να βρεθεί η εντυπωσιακή μελαχρινή. Για μερικές ώρες, το άγνωστο αυτό κορίτσι ήταν η πιο περιζήτητη γυναίκα στο Ίντερνετ. Eκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα γέμισαν το Instagram του Βieber, κάποιες Beliebers έδιναν πληροφορίες, κάποιες άλλες προσπαθούσαν να πείσουν πως το πρόσωπο που αναζητούσε ο τραγουδιστής ήταν φίλη τους και εκείνες με το περισσότερο θράσος ισχυρίζονταν πως ήταν αυτές στη φωτογραφία.
Όπως αναμενόταν, όταν αναθέτεις τέτοια αποστολή σε 47 εκατομμύρια ανθρώπους, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Μετά από λίγο άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες φωτογραφίες του κοριτσιού, και μέχρι το απόγευμα το μυστήριο είχε λυθεί. Όπως όλα δείχνουν, το κορίτσι ονομάζεται Cindy Kimberly και έχει λογαριασμό στο Instagram. Mετά την αποκάλυψη, οι followers της αυξάνονται συνεχώς και οι φωτογραφίες της έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν παντού.
Όπως ήταν λογικό, όλη αυτή η φασαρία έφτασε και στην κοπέλα της φωτογραφίας. Πριν από λίγες ώρες, η Kimberly έκανε την πρώτη δήλωση και σχολίασε πως δεν ξέρει πώς να το διαχειριστεί όλο αυτό που συμβαίνει. Επιπλέον, έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει Twitter και πως διατηρεί μόνο

λογαριασμό στο Instagram και μια σελίδα στο Tumblr. Όλα τα άλλα προφίλ που έκτοτε έχουν εμφανιστεί είναι ψεύτικα. Τα νέα δεν είναι βέβαιο πως έχουν φτάσει στον Bieber, καθώς ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει κάτι νεότερο και δεν έχει επανέλθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger