Παρασκευή 25 Δεκεμβρίου 2015

«Με κυνηγάει κατάρα»: Το δράμα της Ελένης Μενεγάκη – Έπαθε… έμφραγμα ο Μάκης!

Λες και κάποιος την έχει ματιάσει. Τόσα σέξι ατυχήματα σε λίγες ημέρες δεν έχουν ξαναγίνει.
ΤΗΣ ΕΥΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΥ/ Περιοδικό YES
Τα ατυχήματα φαίνεται ότι την ακολουθούν και ο Μάκης πλέον βρίσκεται στα πρόθυρα καρδιακού επεισοδίου. Η Ελένη σπάει τα κοντέρ ειδικά τον

τελευταίο καιρό και οι… αποκαλύψεις γίνονται όλο και πιο συχνές. Σε σημείο μάλιστα που έβγαλαν το σύντροφό της από τα ρούχα του. Ο Παντζόπουλος είναι άνθρωπος που του αρέσει να μένει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, δεν είχε ποτέ σχέσεις με δημοσιογράφους και φωτογράφους και ακόμη φαίνεται ότι δεν έχει συνηθίσει που όλοι ασχολούνται με την αγαπημένη του σε κάθε βήμα που κάνει. Αυτό που τον τρελαίνει περισσότερο όμως είναι όταν όλοι ασχολούνται με τα σέξι ατυχήματα της γυναίκας της ζωής του που έχουν γίνει viral. “Θα πάθω έμφραγμα με αυτά που συμβαίνουν”, ήταν το μήνυμα οργής του στην Ελένη που μάταια προσπαθούσε να τον ηρεμήσει.
“Εμένα με κυνηγούν αυτά τα ατυχήματα”, είπε με αρκετή δόση χιούμορ η παρουσιάστρια και μάλιστα μπροστά στις κάμερες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, όμως η παραδοχή αυτή δεν ηρέμησε καθόλου το σύντροφό της. Άλλωστε, τις τελευταίες ημέρες λες και υπάρχει… κατάρα που κυνηγά τη

βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης η οποία μπορεί να έχει δώσει ραντεβού με την ατυχία, όμως προσφέρει στους τηλεθεατές αποκαλυπτικές στιγμές που μένουν στην ιστορία.
Η τελευταία σταγόνα
Πλέον αυτές οι… αποκαλύψεις δεν γίνονται μόνο μπροστά στις κάμερες αλλά και πίσω από αυτές. Οι τελευταίες φωτογραφίες που είδαν το φως της δημοσιότητας κι έχουν προκαλέσει σάλο στο διαδίκτυο φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Μάκη. Σε αυτές η παρουσιάστρια έξω από το στούντιο της εκπομπής έχει σκύψει ψάχνοντας κάτι στο αυτοκίνητό της, με αποτέλεσμα να φανεί το εσώρουχό της. Και οι παπαράτσι που κάθε μέρα βρίσκονται εκεί για να την απαθανατίσουν δεν έχασαν την ευκαιρία. Τα “κλικ” πήραν φωτιά και η Ελένη έγινε πάλι το κύριο θέμα συζήτησης.
Είχε προηγηθεί, πριν από ένα μήνα περίπου,το σήκωμα (που έγραψε ιστορία) του ποδιού της για να αποφύγει ένα καλώδιο στο πλατό, χωρίς να υπολογίσει το μεγάλο σχίσιμο του φορέματός της και η αποκάλυψη on air δεν άργησε να έρθει. Οι φήμες λένε ότι η παρουσιάστρια είχε γίνει έξαλλη με τους συνεργάτες της γιατί έπρεπε να την προφυλάξουν και να μη δει όλη η Ελλάδα το εσώρουχό της, όμως το κακό είχε ήδη γίνει.
πηγη athensmagazine.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger