Σάββατο 26 Δεκεμβρίου 2015

Αδίστακτοι φονιάδες οι μισθοφόροι των ΗΠΑ

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Γράφει ο mitsos175

 «Έπειτα από ειδική επιχείρηση κατασχέθηκε εξοπλισμός για την κατασκευή χημικών όπλων καθώς και εφόδια τουρκικής - σαουδαραβικής προέλευσης, αλλά και από το Κατάρ, που βρίσκονταν στην κατοχή τρομοκρατικών οργανώσεων σε περιοχή στο βόρειο τμήμα της Λαττάκειας».

 Πρακτορείο SANA. 

Τον Αύγουστο του 2013, μια επίθεση με χημικά όπλα σε προάστιο της Δαμασκού, στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από 1.300 ανθρώπους. Η κυβέρνηση είχε κατηγορήσει την αντιπολίτευση για προβοκάτσια. Η Μόσχα είχε προτρέψει τότε τη Συρία να θέσει το χημικό της οπλοστάσιο υπό διεθνή έλεγχο κι η Δαμασκός είχε συμφωνήσει, με αποτέλεσμα το ΝΑΤΟ να χάσει την αφορμή της στρατιωτικής επέμβασης. Η άλλη περίπτωση που χρησιμοποιήθηκαν χημικά όπλα σε αυτόν τον πόλεμο ήταν σε σύγκρουση μεταξύ ισλαμιστών και ομάδας της αντιπολίτευσης για τον έλεγχο στρατηγικού σημείου στα σύνορα με τη Τουρκία.

Είχαμε πει ότι οι μισθοφόροι των ΗΠΑ είναι αδίστακτοι φονιάδες. Εκτός του εμπορίου πετρελαίου, την αρχαιοκαπηλία, γίνεται εμπόριο δούλων και οργάνων από τα θύματα των φανατικών. Επίσης διακινούνται κάθε λογής όπλα και ναρκωτικά. Οι άνθρωποι που βρίσκονται κάτω από τη μπότα των ισλαμιστών φασιστών ζουν μια Κόλαση και είναι στη συντριπτική τους πλειοψηφία αντίθετοι με τη λεηλασία, τις σφαγές, τα βασανιστήρια, τους βιασμούς και τις εκτελέσεις.

Ευτυχώς οι δολοφόνοι που κρύβονται πίσω από το θρησκευτικό μανδύα διαλύονται μπροστά στη γενναιότητα αποφασισμένων να ζήσουν ελεύθερα ανδρών και γυναικών. Χθες οι πλιατσικολόγοι υπηρέτες του ΝΑΤΟ αναγκάστηκαν να ικετεύσουν εκεχειρία σε περιοχή της Δαμασκού κι έτσι 4.000 από δαύτους θα φύγουν για τη Ράκα, η οποία όμως σύντομα θα απελευθερωθεί από τους ηρωικούς Κούρδους.

Είχαμε τονίσει ότι η αποφασιστική μάχη δόθηκε στο Κομπάνι. Πράγματι εκεί για πρώτη φορά έσπασαν τα μούτρα τους και αποδεκατίστηκαν οι φανατικότεροι μαχητές του ISIS. Για πρώτη φορά έχασαν μεγάλο μέρος εδάφους αλλά κυρίως την αυτοπεποίθηση ότι δήθεν ήταν αήττητοι.
Σήμερα, αφού η Ρωσική εμπλοκή περιόρισε την εξωτερική βοήθεια στους πλιατσικολόγους του ISIS, οι δήθεν "πιστοί" είναι τρομοκρατημένοι, με χαμηλό ηθικό κι άρχισαν τα πρώτα σοβαρά κρούσματα αμφισβήτησης της ηγεσίας.

Ο λόγος που έχασαν, δεν ήταν οι Ρώσοι, ήταν οι ίδιοι και τα εγκλήματα που διέπραξαν. Αφού εκτέλεσαν τους ομοφυλόφιλους, τους αλλόθρησκους, κάθε μειονότητα, στράφηκαν εναντίον των ίδιων των μουσουλμάνων καταπατώντας την ελευθερία και την αξιοπρέπεια τους.
Ειδικά μετά την επίθεση στο Παρίσι, οι ηγέτες της Δύσης κατάλαβαν, ότι ποτέ δεν πρόκειται να πείσουν την κοινή γνώμη της ΕΕ και των ΗΠΑ, πως τάχα ο κακός της υπόθεσης είναι ο Άσαντ. Έτσι, αν και οι ίδιοι είναι υπεύθυνοι για τον εξοπλισμό των παρανοϊκών, αναγκάστηκαν να παρακολουθούν τους Ρώσους να διαλύουν τον ISIS.

Η νίκη του Άσαντ είναι νίκη της Ανθρωπότητας απέναντι στο μίσος, το φανατισμό και το ψέμα. .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger