Κυριακή 13 Δεκεμβρίου 2015

Σκόπελος δείτε τους βουλευτές του σύριζα μαγνησίας ποσό νοιάζονται για την σκόπελο βλέπετε να πουν κουβέντα στον απατεώνα για το νησί μας βρε δεν ντρεπόσαστε καθόλου ρε Ουστ από την Σκόπελο



Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα

Βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ με τον Τσίπρα
Στο πλαίσιο των ακροάσεων των βουλευτών των Περιφερειών που έχει ξεκινήσει ο Πρωθυπουργός, πραγματοποιήθηκε σήμερα συνάντηση με τους βουλευτές Θεσσαλίας του ΣΥΡΙΖΑ, κατά την οποία ο κ. Τσίπρας εκδήλωσε ιδιαίτερο ενδιαφέρον ώστε να ενημερωθεί εκτενώς για ζητήματα που αφορούν τα καθημερινά προβλήματα των πολιτών στην περιφέρεια και να εξευρεθούν τρόποι επίλυσης τους.
Στην συνάντηση παρέστησαν οι βουλευτές Μαγνησίας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Μεϊκόπουλος, Κατερίνα Παπανάτσιου και Μάκης Μπαλλής οι οποίοι ενημέρωσαν τον Πρωθυπουργό για τα κύρια προβλήματα του Νομού.

Μεταξύ των θεμάτων που έθεσαν ήταν να δοθεί έμφαση στην ενίσχυση της απασχόλησης μιας και η Μαγνησία καταγράφει τα υψηλότερα ποσοστά ανεργίας σε πανελλαδικό επίπεδο, στο πρόβλημα της αποβιομηχάνισης με πρόσφατο το παράδειγμα κλεισίματος 2 εργοστασίων, της Coca cola και του Τμήματος Χαρτοποιίας της ΒΙΣ, και στην ανάγκη παροχής κινήτρων για επενδύσεις. Επίσης, επισημάνθηκε η άμεση ανάγκη να στελεχωθούν επαρκώς οι δομές υγείας στη Μαγνησία, όπως για παράδειγμα πέρα από τις επικείμενες προσλήψεις να επιταχυνθεί ο ερχομός γιατρών, που δεν έχει δημοσιονομικό κόστος αλλά εκκρεμεί απλά η μεταφορά κωδικού πληρωμής, ενώ ιδιαίτερα στη νησιωτική και ορεινή Μαγνησία να στελεχωθούν τα Κέντρα Υγείας, να έρθουν οδηγοί για τα ασθενοφόρα κα.
Στο πλαίσιο της αξιοποίησης αναπτυξιακών προοπτικών για τη Μαγνησία, με σκοπό να δοθεί ανάσα στην τοπική οικονομία, τέθηκαν επί τάπητος το θέμα της ανάπτυξης του σιδηρόδρομου, του λιμανιού, της παροχής κινήτρων για την αναβάθμιση του Αεροδρομίου της Νέας Αγχιάλου με στόχο την ανάδειξή του σε αεροδρόμιο της Κεντρικής Ελλάδας. Ακόμη συζητήθηκαν το πρόβλημα διαρροών του Φράγματος Παναγιώτικου ή και η ανάγκη έγκαιρης ολοκλήρωσης του έργου ανασύστασης της λίμνης Κάρλας, με την επίσπευση της ολοκλήρωσης των αρδευτικών έργων που θα ανακουφίσουν τους αγρότες.
Στην συνέχεια συζητήθηκαν θέματα της κεντρικής πολιτικής σκηνής με αιχμή του δόρατος το ασφαλιστικό, όπου τονίστηκε ότι θα προστατευτούν οι κύριες συντάξεις και θα γίνει προσπάθεια να διασφαλιστούν οι επικουρικές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger