Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015

Πρώτη φορά θα μιλήσω τόσο αυστηρά..είμαστε ένα κράτος μπουρδέλο …

Stranger11
Πρώτη φορά θα μιλήσω τόσο αυστηρά..
Η εφευρεση του νερού του κυρίου ζωγράφου είπαν ότι έγινε στρατιωτικό μυστικό και ότι πλέον αναλαμβάνει η ελληνική κυβέρνηση και ο στρατός να δημιουργήσει τις καλύτερες προϋποθέσεις ώστε αυτή η εφεύρεση να προσφέρει τα μέγιστα στην πατρίδα .
Αν όμως αυτή η εφεύρεση ξαφνικά εξαφανιστεί,ξαφνικά υπάρξει σε χέρια τρίτων όπως πχ το Ισραήλ ή άλλες παρεμφερείς χώρες τότε θα πρέπει όλοι όσοι αναμείχθηκαν στην υπόθεση αυτή να εκτελεστούν επιτόπου .

Επειδή σ’αυτό τον τόπο που είναι γεμάτος από σκουλήκια, από βρωμερά φίδια που έρπονται στο χώμα και έχουν επαναλάβει ξανά και ξανά την προδοσία, το ξεπούλημα, πίσω από τις σκιές κινουμενοι, ισως και αυτή την φορά να προσπαθήσουν είτε να εξαγοράσουν είτε να φιμώσουν είτε να πάψουν είτε να σταματήσουν αυτή την εφεύρεση .
Απλά λόγια μπακάλικα, μια εφεύρεση η οποία κοστίζει 80 € να τη φτιάξει καθένας μόνος του δεν μπορεί να πάρει σε ένα κράτος πάνω από ένα μήνα να δημιουργήσει ένα εργοστάσιο , δεν μπορεί να πάρει στο κράτος ούτε καιρό για χαρτομάνι, ούτε καιρό για άδειες, ούτε καιρό για κωλυσιεργίες, ιδίως όταν αυτή τη στιγμή πεθαίνουν άνθρωποι από την υστέρηση του ρεύματος , ενός ρεύματος που είναι ένα κοινωνικό αγαθό και εμείς είμαστε ένα κράτος μπουρδέλο …Για να τελειώνουμε. αυτή την εφεύρεση που την ανέλαβε το κράτος και όχι ένας ιδιώτης θα πρέπει κύριοι που διοικητε αυτό το μπουρδέλο να την έχετε στην αγορά την ελληνική μέσα στον ελάχιστο χρόνο, προσωπικά εγγυούμαι ότι καθημερινά θα ασχολούμαι, θα ερευνώ, θα πιέζω, θα ρωτώ για το τι πρόκειται να γίνει . Ξαναλέω καθυστέρηση πάνω από ένα μήνα έν καιρό οικονομικού πολέμου εν καιρώ κρίσης, φτώχειας και ανέχειας θεωρείται εσχάτη προδοσία …
Αύριο θα τηλεφωνήσω προσωπικά στον δικηγόρο του κυρίου ζωγράφου με σκοπό να μιλήσω με τον ίδιο τον εφευρέτη για να τον ενημερώσω για το τι είναι ικανη να κανει αυτή –… αυτό το μπουρδέλο.. δεν θα ειναι η πρώτη φορά που θα το έχει κάνει ,δε θα ειναι η πρώτη φορά που θα έχει ξεπουλήσει τεράστιες τεχνολογίες.. ας θυμηθούμε τον Γκιόλβα… το Άρτεμις και ακόμα τόσα μα τόσα πολλά ..
Ίσως λοιπόν και ο ίδιος αυτός ο εφευρέτης που του χαρισε η παγκόσμια πηγή, ο θεός ο ιδιος … όπως θέλετε πείτε το τη γνώση και την έμπνευση να δημουργήσει αυτή την εφεύρεση, αυτή τη στιγμή να πρέπει να γνωρίζει και να σκεφθεί αν θα πρέπει να δώσει και άλλες ευκαιρίες και τρόπους στον διαμοιρασμό της γνώσης του…. για το καλό της Ελλάδας και σε επέκταση της ανθρωπότητας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger