Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2015

Μήνυμα Μαρίνας Χρυσοβελώνη για τον εορτασμό του προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας

χρυσοβελωνη
Μήνυμα για την εορτασμό του Προστάτη της Πολεμικής Αεροπορίας Αρχαγγέλου Μιχαήλ στέλνει η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη. Όπως αναφέρει «Στις 8 Νοεμβρίου, γιορτάζει η Πολεμική μας Αεροπορία. Γιορτάζουν οι φύλακες του εναέριου χώρου μας, οι πιλότοι που καθημερινά βρίσκονται αντιμέτωποι με την κάθε είδους πρόκληση.
Σε μία περίοδο που τα εθνικά θέματα βρίσκονται σε κρίσιμη καμπή, η ύπαρξη μίας σύγχρονης και ισχυρής Πολεμικής Αεροπορίας, αποτελεί εγγύηση για την ασφάλεια όλων των Ελλήνων. Αποτελεί εκτός από αποτρεπτικό παράγοντα και ταυτόχρονα ισχυρό εφόδιο σε διαπραγματεύσεις και συμφωνίες.

Η Ελλάδα αποτελεί ισχυρό πυλώνα σταθερότητας και συνεργασίας χάρη στην αξιοπιστία και την αποτελεσματικότητα του εθνικού αμυντικού μας συστήματος.
Η αξιοπιστία της Πολεμικής Αεροπορίας και των Ενόπλων Δυνάμεων συνολικά, καθώς και η εγρήγορσή τους να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόσκληση και πρόκληση, δείχνει την ισχυρή μας βούληση να εργαστούμε υπέρ της ειρήνης και της νομιμότητας διεθνώς.
Η ομοψυχία με την οποία λειτουργούν οι Ένοπλες Δυνάμεις, παραδειγματίζει αξίες που διέπουν το προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων στην εκτέλεση του καθήκοντος όπου παρόλο την οικονομική κρίση, παραμένουν αναλλοίωτες.
Χαιρετούμε τους πιλότους μας. Τους δηλώνουμε ότι είμαστε στο πλευρό τους. Ευχόμαστε χρόνια πολλά και καλή δύναμη σε όλους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger