Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

ΤΟ ΟΝΕΙΔΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ!!



Οδυσσέας Τηλιγάδας
Ευριπίδου 57
10554 Αθήνα
Τηλ: 210 3250220
Ηλ.Ταχ: elas@otenet.gr 
 


                                            
                                                                                     
                                                                                        Αθήνα 8η  Νοεμβρίου 2015

Το όνειδος της πολιτικής των «δήθεν»!!!

Δεν μπόρεσα ποτέ να κατανοήσω το γιατί με το να δηλώνεις την «αριστερή» σου ιδεοληψία πρέπει σώνει και καλά να είσαι και ρυπαρός, ασιδέρωτος, κακοντυμένος. Μετά από χρόνια παρακολούθησης αυτού του «φαινομένου» κατέληξα στο συμπέρασμα ότι η εξωτερική ρυπαρότης αντικατοπτρίζει, κατά την άποψή μου, την ψυχοπνευματική ρυπαρότητα του ανθρώπου την οποία αποπνέει η αποφορά του σάπιου ιδεολογήματος που φύεται στο κεφάλι ενός δήθεν «προοδευτικού».
Οι μνήμες των τραγικών ημερών του Ποντιακού αφανισμού, οι 353.000 των Ποντίων αδελφών μας που φονεύθηκαν επί τόπου ή χάθηκαν κάτω από τις πιο σκληρές συνθήκες, από ένα Οθωμανικό και Κεμαλικό πρόγραμμα εκμηδένισης αυτών των ιστορικών Χριστιανών και των κοινοτήτων τους, είναι νωπές στο κορμί του Ελληνισμού αλλά για τον στην ουσία ημιμαθή δημοσιογράφο και επαγγελματία φοιτητοπατέρα τρόφιμο του κοινόβιου των 300 και των συνοδοιπόρων του από όλο το φάσμα της Αριστεράς και της ΕΚΟΝ ΡΗΓΑΣ ΦΕΡΑΙΟΣ αποτελούν παρωνυχίδα και δεν είναι δυνατόν να προσεγγιστούν από την εξαιρετικά προσβλητική και ασεβή επιστημονική ανυπαρξία και την πολιτική και εθνική αναισθησία ενός Εθνομηδενιστή, θολοκουλτουριάρη της ψευτοαριστεράς, Νίκου Φίλη, ο οποίος υπό διατεταγμένη υπηρεσία δρών υπονομεύει τα συμφέροντα της χώρας μας και του λαού της ανοίγοντας ένα τεράστιο εθνικό θέμα δίνοντας τροφή στο Σιωνιστικό διεθνισμό των Κοσμοκρατόρων της Νέας Τάξης Πραγμάτων και τούτο για να προλειάνει το έδαφος της κατά την 17η Νοεμβρίου επίσκεψης Τσίπρα στην Τουρκία η οποία μας προϊδεάζει για το τι επίκειται… να συμβεί εις βάρος του Έθνους των Ελλήνων.

Τις εμετικές εμμονές του Νίκου Φίλη περί «επιστημονικών» αναλύσεων στα πλαίσια της «σταλινογενούς αριστεράς» σχετικά με την άρνηση της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, αναρωτιέμαι αν υπάρχουν και άλλες εθνικές ομάδες που τις υιοθετούν και αρνούνται τέτοιου είδους τραγικά γεγονότα που καταρράκωσαν το έθνος μας. Και γεννάται πλέον το ερώτημα: «Οι Έλληνες που αρνούνται την γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου δεν θεωρούν τους Πόντιους Έλληνες ή μήπως οι ίδιοι ΔΕΝ είναι Έλληνες;»
Την στιγμή που στην σπαρασσόμενη γειτονική Τουρκία πληθαίνουν οι φωνές που ζητούν την αλήθεια για ΟΛΕΣ τις γενοκτονίες, την στιγμή που οι καταπιεζόμενες μειονότητες από τους κατασταλτικούς μηχανισμούς του πιο αυταρχικού κράτους του δυτικού κόσμου ξεσηκώνονται, όταν η Διεθνής Ένωση Μελετητών Γενοκτονίας [IAGS] με τις εκατοντάδες κορυφαίων μελετητών του εγκλήματος της γενοκτονίας ανά τον κόσμο έχει εκδώσει διακήρυξη που βεβαιώνει την γενοκτονία των Ποντίων και των άλλων Ελλήνων της Μικράς Ασίας, των Αρμενίων και των Ασσυρίων μεταξύ 1914 και 1923, εκ μέρους της Οθωμανικής Τουρκίας, υπάρχουν Φίληδες που υποστηρίζουν τα αντίθετα;
Ο δήθεν «προοδευτικός» Νίκος Φίλης που «ανδρώθηκε» πολιτικά ως ο σημαιοφόρος του δήθεν «εκδημοκρατισμού» και σήμερα τον έχουμε υπουργό Παιδείας, ένας μειλίχιος χαμαιλέων από τον συρφετό της «πολιτικής ορθότητας» ο οποίος στο βιογραφικό του υπερηφανεύεται ότι «…συμμετείχε στους αγώνες για τον εκδημοκρατισμό της εκπαίδευσης…», στον τυφώνα δηλαδή των καταλήψεων που ρήμαξε την παιδεία στην Ελλάδα, ο δήθεν «επιστήμων» που δεν ντρέπεται να παραδεχτεί ότι ούτε κάν το πτυχίο του δεν κατάφερε να πάρει λόγω κομματικών ενασχολήσεων και έχει βασίσει την πολιτική του καριέρα πάνω σε ένα μεγάλο «ΨΕΜΑ», να μην ξεχνάμε ότι είναι ο ιδεολογικός «πατέρας», ο μέντορας του Τσίπρα που αναδείχτηκε σε αστέρα των καταλήψεων ακολουθώντας το παράδειγμα του Φίλη για να φτάσουμε να έχουμε ως πρωθυπουργό έναν επίσης πρώην καταληψία που αποτελεί και το πρότυπο κάθε μελλοντικού επιβήτορα της εξουσίας. Ας μην ξεχνάμε ότι για τον Τσίπρα ο Φίλης είναι ο πρωτοπόρος που του έδειξε το δρόμο προς τα πάνω με την εκμετάλλευση, την καπήλευση δηλαδή και την απαράδεκτη στρέβλωση κάθε έννοιας «δημοκρατίας» που, άνευ αιδούς, επικαλούνται.
Η μαριονέτα του σάπιου ανθελληνικού πολιτικού μας συστήματος συνεχίζοντας το μάθημα γενιτσαρισμού και την ετοιμασία των αυριανών «πορκουάδων» εξέπεμψε την εξευτελιστική για την ιστορία μας άποψη ότι δεν υπήρξε Ποντιακή γενοκτονία αλλά εθνοκάθαρση και οι αόρατοι αυθέντες του τόπου, που κυκλοφορούν σε διάφορες «Στοές» δεν συγκινούνται αφού το προαναφερόμενο πολιτικό αλαλάζον κύμβαλο είναι από τα «πρωτότυπα» ευρήματα της Νεοταξικής ιδεολογίας που «προάγει» την δειλία, την ηττοπάθεια, την αφιλοπατρία, το ψεύδος και την υποκρισία! Αυτά τα σκέφτονται οι Γραικύλοι της σήμερον που κατά τον Κώστα Βάρναλη στο έργο του «Αιδώς, Αργείοι!»:
«Με ζήλο στα σκολειά της προδοσίας
του σάπιου αιώνα σέπεται η γενιά!»
Είμαστε ομολογουμένως μια μοναδική περίπτωση που την πρόσφατη ιστορία την έγραψαν τελικά οι ηττημένοι, όχι οι νικητές και με τις προδοσίες των διαχρονικών Νενέκων μας σαβάνωσε η ντροπή και η υποτέλεια. Φίλης, Γιαννάκου, Δραγώνα, Ρεπούση και λοιποί εθνοκτόνοι σαβουροϊδεοληψίες, καπηλευόμενοι την Επιστήμη, έδωσαν και δίνουν ρεσιτάλ προδοσίας στα σημαντικότερα θέματα της ιστορίας μας και μας προκαλούν. Προκαλούν, ένα ολόκληρο λαό χύνοντας το δηλητήριο στις φλέβες του Έθνους και μαγαρίζοντας την μνήμη των νεκρών μας θέλουν να την αμαυρώσουν. Το μήνυμά τους όμως ΔΕΝ περνά! ΔΕΝ μας αγγίζει! Και κατά τον Νίκο Γκάτσο:
«Όταν θ’ ανθίσουν τούτοι οι τόποι
όταν θα ‘ρθούνε καινούργιοι άνθρωποι
θα συνοδεύσουν την βλακεία.
στην τελευταία της κατοικία».
            Μα και τούτη την φορά ΔΕΝ θα τους περάσει. Θα ξεδιπλωθούν και οι σημαίες στα μπαλκόνια των σπιτιών, θα ακούσουμε και τον Εθνικό μας Ύμνο και θα υπερασπίσουμε την εθνική μας αξιοπρέπεια με θυσίες και με το αίμα μας, αν χρειαστεί!
Να κλείσω «φτύνοντας» το ψεύδος και το ατίμασμα της γενιάς μου με την ύβρη που ξεστόμισε το όνειδος της πολιτικής των «δήθεν». Είναι της μοίρας μας γραφτό να πολεμάμε με θηρία και να πετυχαίνουμε νίκες, ακόμη και μέσα από τις ήττες μας, παραδίδοντας μαθήματα ανθρωπισμού και αξιών σε ολόκληρο τον πλανήτη.
Ναι, θα μείνουμε για να παλέψουμε, γιατί αυτό μάθαμε πάνω από όλα.
Να παλεύουμε και να νικάμε.
Να παλεύουμε με ορατές και αόρατες δυνάμεις και να εξυψωνόμαστε μέσα από τους αγώνες μας.
Κι άλλο από αγώνα δεν γνωρίζει η φυλή μας που έσπειρε αυτή τη γη με κόκκαλα ηρώων και την πότισε με αίμα γενναίων. Αυτή η φυλή που σκόρπισε απλόχερα το φως που τύφλωσε τις δυνάμεις του κακού, της μισαλλοδοξίας και του σκότους. 
Άντε, λοιπόν αδέρφια ξανά απ’ την αρχή, καλόν αγώνα να έχουμε, κι όσο πιό δύσκολος γίνει, τόσο καλύτερα για εμάς που θα είμαστε οι νικητές. Εμπρός!!!
Οδυσσέας Τηλιγάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger