Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΒΟΛΟΥ



Συνάντηση με τη Διοίκηση της  Ένωσης Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας–Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Βόλου, πραγματοποίησε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩN κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη προκειμένου να ενημερωθεί για τα θέματα της Ένωσης.
Συγκεκριμένα το Διοικητικό Συμβούλιο με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Η. Κουτσερή, επισκέφτηκε την κ. Χρυσοβελώνη θέτοντάς της υπόψη, υπόμνημα με τα προβλήματα που απασχολούν τις σχολικές μονάδες.
Όπως τονίστηκε στη συνάντηση ένα από τα βασικότερα προβλήματα εξακολουθεί να είναι η άμεση κάλυψη των εκπαιδευτικών κενών στα σχολεία με μόνιμους διορισμούς και ειδικότερα των τμημάτων ένταξης και παράλληλης στήριξης. Παράλληλα παρατηρείται έντονο πρόβλημα στην αντιμετώπιση των κτιριακών αναγκών σε πολλά διδακτήρια.

Άμεση παρέμβαση απαιτείται και για το ζήτημα της καθαριότητας σε όσα διδακτήρια παρουσιάζονται προβλήματα από την έλλειψη καθαριστριών και σχολικών τροχονόμων.
Η κ. Χρυσοβελώνη ευχαρίστησε την Ένωση Γονέων για την ενημέρωση, δήλωσε την αμέριστη και συνεχή υποστήριξή της και τόνισε πως θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια από την πλευρά της για την ικανοποίηση και προώθηση των δίκαιων αιτημάτων τους.
Οι δυο πλευρές ανανέωσαν το ραντεβού τους στο προσεχές διάστημα προκειμένου δρομολογηθούν στοχευμένα οι επόμενες δράσεις προς όφελος των μαθητών του Καλλικρατικού Δήμου Βόλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger