Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

ΒΟΜΒΑ-Πάμε πάλι για ΕΚΛΟΓΕΣ; – Μεγαλώνει το ρήγμα στη κυβέρνηση…

vouli_olomeleia

Χαμός στο πολιτικό πεδίο

Ο Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Στάθης Παναγούλης δεν θα ψηφίσει τα προαπαιτούμενα σήμερα το βράδυ. Ο γραμματέας της ΚΟ του τηλεφώνησε για να τον μεταπείσει και ο βουλευτής του έβαλε τις φωνές και του είπε «αν θέλει να μου τηλεφωνήσει ο πρωθυπουργός».
Πριν από λίγο του τηλεφώνησε ο Αλέξης Τσίπρας και η τηλεφωνική τους συνομιλία ξεπέρασε τη μισή ώρα. Ο πρωθυπουργός προσπάθησε να τον μεταπείσει αλλά ο ξ. Παναγούλης ηταν κάθετος και του εξήγησε τους λόγους για τους οποίους δεν θα πάει να ψηφίσει το πολυνομοσχέδιο των προαπαιτούμενων.

Μετά την κατηγορηματική θέση του κ. Παναγούλη στο Μαξίμου επικρατεί πυρετός και έχουν συστρατευθεί όλα τα προσκείμενα στελέχη στον πρωθυπουργό και επικοινωνούν με όλους τους βουλευτές για να τους πείσουν να ψηφίσουν υπερ στην βραδινή ψηφοφορία.
Μετά την κατηγορηματική άρνηση Νικολόπουλου και Παναγούλη και την παραίτηση Σακκελαρίδη, στην καλύτερη περίπτωση η κυβερνητική πλειοψηφία φτάνει στους 153 βουλευτές. Αλλά στην συγκυβέρνηση φοβούνται μήπως υπάρξουν βουλευτές σιωπηλοί που τελικά θα καταψηφίσουν τα προαπαιτούμενα.
Ήδη στου Μαξίμου έχουν αρχίσει να συζητάνε σοβαρά το σενάριο οικουμενικής κυβέρνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger