Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΠΙΔΕΙΝΩΣΗΣ ΚΑΙΡΟΥ | ΔΕΙΤΕ που θα χιονίσει απόψε !!


Νέα ραγδαία επιδείνωση του καιρού αναμένεται το επόμενο 24ωρο, με καταιγίδες αλλά και πυκνές χιονοπτώσεις.

Πιο συγκεκριμένα, βροχές και ισχυρές καταιγίδες θα σημειωθούν μέσα στη Παρασκευή 27/11, σε όλη την δυτική, βόρεια, κεντρική και ανατολική Ελλάδα. 

Πυκνά χιόνια θα σημειωθούν σε όλα τα ορεινά τμήματα της Ηπείρου, της Μακεδονίας, της Θράκης και της Θεσσαλίας πάνω από τα 1000-1100 περίπου μέτρα υψόμετρο, ενώ στην Στερεά Ελλάδα και την Πελοπόννησο θα χιονίσει πάνω από τα 1400 περίπου μέτρα υψόμετρο.
Λίγες βροχές και καταιγίδες θα σημειωθούν στις Κυκλάδες και την δυτική, νοτιοδυτική Κρήτη. Ισχυρές καταιγίδες θα δεχτούν τόσο η Αθήνα όσο και η Θεσσαλονίκη.
Ανακοίνωση Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για κακοκαιρία
Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι, σύμφωνα με το Έκτακτο Δελτίο Πρόγνωσης Καιρού που ελήφθη από την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (α.α: 36/2015) και ισχύει από την Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015, μέχρι και το Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2015.

Συγκεκριμένα, προβλέπονται έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία θα ξεκινήσουν από αργά το βράδυ και κατά τις πρωινές ώρες της Παρασκευής και θα εξασθενήσουν σταδιακά αργά το Σάββατο. Επίσης, προβλέπεται ελαφρά χιονόπτωση σε περιοχές με υψόμετρο άνω των 1.000 μέτρων στην Κεντρική Μακεδονία το Σάββατο...
takaluteraedo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger