Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

Πανστρατιά!


Πεδίο συνεννόησης αναζητά η κυβέρνηση για το ασφαλιστικό απευθυνόμενη στις άλλες πολιτικές δυνάμεις. Δυστυχώς, γι΄ αυτήν, το έργο τόχουμε ξαναδεί. Ο κ. Τσίπρας, με την πρόσκληση του στους άλλους πολιτικούς αρχηγούς, ζητάει συνενόχους. Συναυτουργούς σε ένα προδιαγεγραμμένο έγκλημα.
Το μέγεθος της κυβερνητικής ευθύνης πολλαπλασιάζεται, αφού πριν λίγους μήνες ήταν η ίδια που αποκήρυσσε μετά βδελυγμίας αυτό που σήμερα είναι έτοιμη να διαπράξει. Να δώσει δηλαδή τη «χαριστική βολή» στο σύστημα της Κοινωνικής Ασφάλισης.
Αισθανόμενη το βάρος που επωμίζεται, επιχειρεί να το επιμερίσει, ζητώντας από τα άλλα κόμματα, να φορτωθούν ένα μέρος, εν ονόματι της «σωτηρίας του έθνους»…
Ανεξαρτήτως της έκβασης της πρότασης για σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών, οι εργαζόμενοι δεν έχουν κανένα λόγο να περιμένουν.
Χωρίς καμιά διάθεση υπερβολής, η υπεράσπιση του δικαιώματος της Κοινωνικής Ασφάλισης, είναι μια μάχη χωρίς αύριο. Υπάρχει λοιπόν ένας τρόπος να νικήσουμε. Εργατική πανστρατιά με ένα σύνθημα: Κάτω τα χέρια απ΄ την Ασφάλιση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger