Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2015

Κατάληψη στο Υπουργείο Οικονομικών έκαναν οι αγρότες από την Κρήτη

Αφού έφτασαν από το λιμάνι του Πειραιά στην πλατεία Συντάγματος οι αγρότες από το Ηράκλειο της Κρήτης, προχώρησαν σε αιφνιδιαστική κατάληψη του Υπουργείου Οικονομικών. Το επόμενο διάστημα αναμένεται να φτάσουν στο Υπουργείο και οι αγρότες από τα Χανιά. Ήδη έχοτυν αρχίσει να συγκεντρώνονται αγρότες στην πλατεία Συντάγματος για το συλλαλητήριο, ενώ αντιπροσωπεία των αγροτών πρόκειται να επιδώσει ψήφισμα στο υπουργείο Οικονομικών και στη Βουλή.
«Μόνο από την κεντρική και δυτική Μακεδονία κατεβαίνουμε με περισσότερα από 40 λεωφορεία», δήλωσε εν όψει της κινητοποίησης ο συντονιστής της Πρωτουβουλίας Αγροτών Θοδωρής Παπακωνσταντίνου, προσθέτοντας ότι στο συλλαλητήριο θα δώσουν το «παρών» αγρότες μεταξύ άλλων από την Ήπειρο, τη Θεσπρωτία, την Πελοπόννησο και την Κρήτη.

Στο συλλαλητήριο των αγροτών θα λάβουν μέρος επίσης η Πανελλαδική Ομοσπονδία Παραγωγών Αγροτικών Προϊόντων Λαϊκών Αγορών, η προσυγκέντρωση των οποίων θα γίνει στις 09.00 το πρωί στην Πλατεία Βάθη, έξω από το κτήριο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πωλητών Λαϊκών Αγορών, οι οποίοι θα συγκεντρωθούν στην Πλατεία Κάνιγγος στις 10.00 το πρωί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger