Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η απεργία από τα τσιράκια ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ

Γεια σου πιτσιρίκο
Είμαι άνεργος εδώ και 3 χρόνια και ο λόγος που γράφω είναι ότι βλέπω αυτό που αποκαλούν Απεργία να την σκοτώνουν και να την ξεφτιλίζουν ολοένα και περισσότερο και θα εξηγήσω το γιατί.Δεν εννοείται απεργία να δηλώνεται 3 εβδομάδες πριν, λες και κανονίζουμε εκδρομή σε μουσείο με το σχολείο· η απεργία και η κάθε απεργία πρέπει να γίνεται ξαφνικά· δηλαδή να το κανονίζουμε ένα πρωί χωρίς να το γνωρίζει κανένας πολίτης και κυρίως κανένας εργοδότης και καμία κυβέρνηση και να μην οργανώνονται και οι μπάτσοι και οι δήθεν αντιεξουσιαστές της πλάκας που είναι πρακτοράκια-μπάτσοι-γόνοι πλουσίων και κάνουν επεισόδια για να σπάνε τις διαδηλώσεις όταν θέλει η κυβέρνηση(το πιθανότερο να γίνει και στην σημερινή απεργία κατά το απόγευμα πάντα τότε γίνεται).

Να είναι τρία 24ωρα για να παθαίνουν ζημιά και να καταλαβαίνουν τον απεργό γιατί απεργεί.
Θα πείτε τώρα πρέπει να το γνωρίζει ο κάθε ένας για να κανονίσει τις δουλειές του;Όχι γιατί η απεργία πρέπει να είναι ξαφνική και όχι με τυμπανοκρουσίες και αφίσες, λες και έχουν προεκλογική εκστρατεία.
Το ότι θα το γνωρίζουν κυρίως οι εργοδότες είναι το τρελό γιατί θα σε βάλουν 2 μέρες ή κυρίως την προηγούμενη μέρα της απεργίας να κάνεις την δουλειά για την ημέρα της απεργίας ποιος ο λόγος της απεργίας δηλαδή να γλιτώσουν τα αφεντικά ένα μεροκάματο ένα θα έχεις δουλέψει για 2 μέρες.
Στα μάτια τα δικά μου -και πιστεύω στον κάθε έναν- η απεργία είναι σαν κατάληψη για να ακούσουν τα αιτήματα μας.
Τώρα, στο θέμα ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ, όταν αυτά τα σωματεία που είναι κατασκευής των κομμάτων -γιατί τα κόμματα τους συντηρούν και γιατί εξυπηρετούν συμφέροντα- δεν περιμένω να είναι καν απεργία· είναι ανέκδοτο και για να είχαμε να λέγαμε ότι κάνουμε απεργία και είμαστε δήθεν με το λαό, αλλά όχι, αυτοί δεν είναι με το λαό αλλά πάνε με την τσέπη τους γιατί πολλά τρώνε οι συνδικαλιστές από τους υπάλληλους-εργάτες κλπ. για ότι δήθεν πάνε τα λεφτά στο σωματείο -πχ.για αναλώσιμα- και κάνουν τραπέζια, πάρτι και βάζουν χρήμα σε λογαριασμούς τους.
Τα τσιράκια αυτών των υποτιθέμενων αριστερών και των δεξιών φασιστών -γιατί δεν υπάρχει κέντρο στα κόμματα ή αριστερός (αναρχικός κατ” εμέ) ή δεξιός (φασίστας) είναι κάποιος- πρέπει να τελειώσει από τον λαό και όχι από τους βαλτούς των κομμάτων.
Υ.Γ.Απεργία=Ζημιά στο κατεστημένο
Άνεργος
Στάθης Μπ.
(Αγαπητέ Στάθη, η απεργία είναι πια κάτι ακίνδυνο και ανώδυνο. Η 24ωρη απεργία με δυο εκατομμύρια ανέργους και τους εργαζόμενους χεσμένους πάνω τους, είναι ανέκδοτο. Όποιος θέλει πραγματικά απεργία με αποτέλεσμα, θα ζητούσε γενική απεργία διαρκείας και όχι βόλτα στο κέντρο της Αθήνας πριν πάει για καφέ. Άσε τους να νομίζουν πως κάνουν επανάσταση. Η ώρα πλησιάζει. Και θα αναγκαστούν να συντονιστούν όλοι. Να είσαι καλά. Και εύχομαι να βρεις μια αξιοπρεπή δουλειά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger