Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2015

Τι μαγειρεύουν κράτος, παρακράτος και Σια; Δύο βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ κι ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας «δείχνει» ο Πανούσης... Αίτημα άρσης ασυλίας, έχει κατατεθεί από τους εισαγγελείς που έλαβαν γνώση των "στοιχείων";

Από το "PRESS-GR"
Δύο βουλευτές κι ένα μέλος της Πολιτικής Γραμματείας ΣΥΡΙΖΑ «έχουν ευθέως σχέσεις» με μέλη τρομοκρατικών οργανώσεων, καταγγέλλει σήμερα στην... εφημερίδα Τα Νέα ο πρώην υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Γιάννης Πανούσης, ενώ αναφέρει μάλιστα ότι υπάρχουν κι άλλοι στο κυβερνών κόμμα που έχουν μια «πιο χαλαρή σχέση». «Έχω στοιχεία και γι’ αυτούς» τονίζει.

Οι νέες αποκαλύψεις Πανούση αναμένεται να προκαλέσουν νέα θύελλα αντιδράσεων.

Ο πρώην υπουργός αποκάλυψε ότι έχει ενημερωθεί ο Αλέξης Τσίπρας σχετικά με τις καταγγελίες που έχει κάνει και εξέφρασε την απορία γιατί του ζητά να προσφύγει στη Δικαιοσύνη.

Χαρακτηριστικός είναι ο διάλογος του κ. Πανούση με δημοσιογράφο των Νέων:

« Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τον Τσίπρα. Εγώ προσπάθησα να κρατήσω το θέμα σε πολιτικό επίπεδο, γι αυτό και πήγα σε συμβολαιογράφο όπου και παρέδωσα όλα τα στοιχεία. Εκείνος θέλει τη δημοσιότητα. Θα την έχει. Εκτιμώ ότι μόνο ένας λόγος δικαιολογεί αυτή τη στάση.
– Ποιος μπορεί να είναι αυτός ο λόγος;
– Αυτούς τους 2-3 θέλει να τους “σεντράρει”.
– Μιλάτε για τρία άτομα, βουλευτές και στελέχη του κόμματος. Είναι μόνο αυτοί, που κατά τη γνώμη σας διατηρούν ευθεία σχέση με τους συγκεκριμένους κρατουμένους; Ή υπάρχουν και άλλοι μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ;
– Βεβαίως, είναι και άλλοι που έχουν μια πλάγια πιο χαλαρή σχέση. Έχω στοιχεία και γι’ αυτούς».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger