Πέμπτη 19 Νοεμβρίου 2015

Κωνσταντοπούλου: Το μόνο πράγμα που θα προστατεύσει ο Τσίπρας είναι οι... καρέκλες

Κωνσταντοπούλου: Το μόνο πράγμα που θα προστατεύσει ο Τσίπρας είναι οι... καρέκλες
Νέα πυρά κατά του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, εξαπολύει η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή την παραίτηση του Γαβριήλ Σακελλαρίδη από το βουλευτικό αξιώμα.
«Το μόνο πράγμα που θα προστατεύσει ο Αλέξης Τσίπρας οι νεομνημονιακοί συμπαραστάτες του από τους πλειστηριασμούς είναι οι καρέκλες τους» έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο twitter, η πρώην πρόεδρος της Βουλής.

«Κανένα σπίτι στα χέρια τραπεζίτη. Δεν είναι σύνθημα, είναι δέσμευση αξιοπρέπειας, υπόθεση συνέπειας. Γαβριήλ, καταψήφισε, μην παραιτηθείς.
Ο @atsipras ζητά παραίτηση απ' όποιον αντιστέκεται στα κοινωνιοκτόνα μέτρα και στην παράδοση των σπιτιών των δανειοληπτών στους τραπεζίτες.
Είχαμε δεσμευθεί για μια σύγχρονη σεισάχθεια, για οριστική διαγραφή αυτών των δανείων για τους μη έχοντες. Κάποιοι-ες το εννοούσαμε.
Είχαμε δεσμευθεί για πλήρη προστασία της α' κατοικίας και εθνικοποίηση των τραπεζών που ανακεφαλαιοποιήθηκαν αδρά. Κάποιοι-ες το εννοούσαμε
Το μόνο πράγμα που θα προστατεύσει ο @atsipras και οι νεομνημονιακοί συμπαραστάτες του από τους πλειστηριασμούς είναι οι καρέκλες τους» έγραψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger