Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2015

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΥΡΟΥ



Παρέμβαση πραγματοποίησε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μ. Χρυσοβελώνη προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καμμένο για την καταστροφή που υπέστη η οδοποιία του Δήμου Αλμυρού από τις τελευταίες καταστροφικές πλημμύρες στο νομό.
Συγκεκριμένα κατόπιν επιστολής που κοινοποιήθηκε στην κ. Χρυσοβελώνη από τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δ. Εσερίδη, η ίδια ενημέρωσε τον αρμόδιο υπουργό για την επιβεβλημένη αποστολή των μηχανημάτων της ΜΟΜΑ προκειμένου να αποκατασταθεί το κατεστραμμένο αγροτικό και οδικό δίκτυο.

Όπως τόνισε η κ. Χρυσοβελώνη: «ο Δήμος Αλμυρού αποτελείται από πολλά χιλιόμετρα αγροτικού δικτύου όπου καθημερινά μετακινείται η πλειονότητα των αγροτών και κτηνοτρόφων της περιοχής. Με τις τελευταίες πλημμύρες το αγροτικό δίκτυο υπέστη σημαντικές καταστροφές που δυσχεραίνουν την μετακίνηση των αγροτοκτηνοτρόφων.
Ενημέρωσα τον κ. υπουργό για την υπάρχουσα οδυνηρή κατάσταση που έχει περιέλθει το αγροτικό δίκτυο και του μεταβίβασα το αίτημα του Δήμου για την αποστολή των μηχανημάτων της ΜΟΜΑ ώστε άμεσα να αποκατασταθούν οι δύσβατοι και κατεστραμμένοι δρόμοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger