Πέμπτη 26 Νοεμβρίου 2015

Αδιανόητη μπατσάδικη αναλγησία!

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ

Είναι εξωφρενική η είδηση που διαβάζουμε σε τοπική εφημερίδα της Κρήτης. Μας περιγράφει το βασανιστήριο στο οποίο «όργανα της τάξεως» υπέβαλλαν μια γιαγιούλα 67 ετών που έκανε το «έγκλημα» «να πουλάει καρβουνάκια θυμιάματος και μοσχολίβανο χωρίς να κατέχει την απαιτούμενη άδεια πώλησης» όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Η «ευσυνειδησία»  των μπάτσων είχε σαν αποτέλεσμα να οδηγηθεί η γριούλα στο χοιροστάσιο που σταβλίζονται «οι υπηρέτες του νόμου», για τα .. περαιτέρω. Να συνταχτεί το «σχετικό πρωτόκολλο κατάσχεσης-καταστροφής» για το «εμπόρευμα» της γιαγιούλας δηλαδή για τα «37 τεμάχια καρβουνάκια και 10 τεμάχια μοσχολίβανο» και να της επιβληθεί "διοικητικό πρόστιμο ύψους 5 χιλιάδων ευρώ!" («πιασε τον ξυπόλυτο και παρ’ του τα παπούτσια» που λέει και η λαϊκή ρήση)

Επειδή εμείς αδυνατούμε να σχολιάσουμε την ενέργεια των πραιτοριανών του συστήματος (μόνο το αναρχικό σύνθημα "Οι μπάτσοι είναι αδέλφια μας κι εμείς αδελφοκτόνοι" μας έρχεται στο μυαλό) αφήνουμε τον ψυχίατρο Κλεάνθη Γρίβα να κάνει το επιστημονικό ψυχογράφημα των μπάτσων.

Ένα εξουσιαστικά μεταλλαγμένο ζόμπι, που η ύπαρξή του εξαντλείται στα χέρια, τα πόδια, το περίστροφο, το κλομπ, κάποια γεννητικά όργανα (ανύπαρκτης ή αμφίβολης λειτουργικότητας) και έναν πλαστικό εγκέφαλο (ο οποίος διευκολύνει αφάνταστα την επιτέλεση του θεάρεστου λειτουργήματος του βασανιστή).

Μια διεστραμμένη ψυχοπαθητική προσωπικότητα, ένα φρανκενσταϊνικό μείγμα Παπαχρόνη, Ντάλτον, Νταβέλη και κουτσαβάκη, που προγραμματίζεται εξουσιαστικά για να εκδηλώνει μια ανεξέλεγκτη καταστρεπτική επιθετικότητα και να δηλώνει ξεδιάντροπα με χίλιους τρόπους ότι (αυτό, το διανοητικά υπολειπόμενο ζόμπι) είναι το ευνοούμενο εκτελεστικό όργανο της εξουσίας και έχει εξοπλιστεί με το αποκλειστικό δικαίωμα «να γαμάει και να δέρνει», και αντιστρόφως.

•      Ένα αποκρουστικό ανθρωποειδές (που η εμφάνισή του και μόνο, θίγει την αισθητική και προσβάλλει την αξιοπρέπεια κάθε πολιτισμένου ανθρώπου), το οποίο, με την αλαζονεία, τις κουτσαβάκικες κινήσεις, το ηλίθιο βλέμμα και τον πρωτόγονο λόγο του, εκτοξεύει εναντίον της κοινωνίας την αφόρητη χυδαιότητα, το απύθμενο κενό, την τρομακτική βαρβαρότητα και το καταχθόνιο ψυχοδιανοητικό του σύμπαν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger