Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΜΑΡΙΝΑΣ ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ Β’ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΑΖΑΡΙΔΗ ΜΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑ.ΣΩ.Π.Π.Υ








Κοινή συνάντηση πραγματοποίησαν σήμερα η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, Μαρίνα Χρυσοβελώνη και ο Βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης του Κινήματος, Γεώργιος Λαζαρίδης, με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Σωματείου Πυροσβεστών Πενταετούς Υποχρέωσης.

Συγκεκριμένα από πλευράς σωματείου παρευρέθησαν στη συνάντηση ο Πρόεδρος, Νικόλαος Πλακοτάρης, ο Γενικός Γραμματέας, Θωμάς Ραδαίος, και το μέλος, Δημήτριος Κυριακούλης.


Κατά τη διάρκεια της εν λόγω συνάντησης, οι εκπρόσωποι του σωματείου εξέθεσαν τα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο τους, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στα πάγια αιτήματά τους, τα οποία αφορούν στην ομογενοποίηση του Πυροσβεστικού Προσωπικού, τα εργασιακά ζητήματα των, καθώς και σε προβλήματα που προκύπτουν από την ανομοιογένεια του Πυροσβεστικού προσωπικού.

Από πλευράς τους τόσο η κα. Χρυσοβελώνη όσο και ο κ. Λαζαρίδης εξέφρασαν τη στήριξή τους προς το σωματείο, δηλώνοντας ότι οι διαφοροποιήσεις που παρουσιάζονται αποτελούν τροχοπέδη στην εφαρμογή κανονισμών και μόνο προβλήματα δημιουργούνται στην πρόοδο του Πυροσβεστικού Σώματος, όταν το προσωπικό αυτό κατηγοριοποιείται.

Τέλος δεσμεύτηκαν προς το σωματείο για άμεση συνάντηση με τον αρμόδιο Υπουργό Προστασίας του Πολίτη με στόχο την επίλυση των ως άνω ζητημάτων, τονίζοντας ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ όσο και οι ίδιοι προσωπικά θα βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους συμβάλλοντας τα μέγιστα σε οποιοδήποτε θέμα ανακύψει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger