Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2015

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! “ΜΑΦΙΟΖΙΚΗ πασίγνωστη μεταφορική εταιρεία που διαλύεται,Η εταιρία ειναι η γενική ταχυδρομική. δουλεύει τον κοσμάκη! Βροχή οι καταγγελίες αλλά δεν ιδρώνει το αυτί τους! Μάλλον δεν υπολόγισαν σωστά…”

prosoxi

“Ήθελα να  καταγγείλω ενα τεράστιο πρόβλημα με μια μεταφορική εταιρία.
Η εταιρία ειναι η γενική ταχυδρομική.Καθυστερούν πακέτα ενω εχουν έρθει μια εβδομάδα ,τα βλέπεις στο site τους οτι εχουν ερθει στις πληροφορίες αποστολής σε παιρνουν ισως ενα τηλεφωνο οτι θα ερθουν κάποια στιγμή και άφαντοι.Πέρνω τα κεντρικά και μου λένε πως ηρθε και δεν με βρήκε ενω ημουν σπίτι ολη την μέρα.Τους έκανα καταγγελία στα κεντρικά αλλα δεν ιδρώνει το αυτί τους γιατι ειναι πανελλαδικό το πρόβλημα.

Στα Χανιά ειδικά εχει παραγίνει η κατάσταση αυτή και δεν ειναι μόνο τώρα έχει ένα χρόνο που αρχίζει και διαλύεται η εταιριούλα.
Δύο ανθρωποι είχαν παει να κανουν παράπονα την προηγούμενη εβδομάδα αλλα οχι στα κεντρικά και είχα παει και εγώ και άκουσα οτι περίμενε ο άνθρωπος τα φάρμακα της μητέρας του που εκαναν 600? και είχαν ερθει απο Αθήνα και δεν του τα φέρναν στο μαγαζί του ενω ειναι 5 λεπτά με το μηχανάκι η απόσταση αποθήκη-κέντρο και ενος αλλου ατόμου του έχασαν το πακέτο του και θα παει μεσω δικαστικής οδού.
Απο σχόλια που είδα στην υπόλοιπη Ελλάδα δεν τους βάζουν τα χρήματα της αντικαταβολής που ειναι δικαιωματικά δικά τους.
Η εταιρία νομίζω οτι εχει γίνει μαφιόζικη πλέον και πιστευουν οτι μπορούν να δουλευουν ολο τον κόσμο αλλα δεν υπολόγισαν καλά.”
Στέφανος Αναγνωστάκης – Χανιά Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger