Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2015

Προσπαθειών συνέχεια στη Σκόπελο,


Συνεχίζονται, στο μεταξύ οι παρεμβάσεις διάνοιξης αγροτικών δρόμο του νησιού με τη συνδρομή του κλιμακίου του στρατού που βρίσκεται στη Σκόπελο, ενώ παράλληλα πραγματοποιούνται διάνοιξη ρεμάτων, καθαρισμοί ρείθρων και σημείων απορροής ομβρίων, προκειμένου να θωρακιστεί το νησί απέναντι σε ενδεχόμενα έντονα καιρικά φαινόμενα.
«Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία των εργασιών καθαρισμού ρεμάτων και παρεμβάσεων στην αγροτική οδοποιία. Ο στρατός συνεχίζει το έργο του μέχρι τη Δευτέρα, οπότε και θα αναχωρήσει το πρώτο κλιμάκιο, ενώ την επομένη, θα αναχωρήσει το δεύτερο κλιμάκιο από το νησί» ανέφερε η αντιδήμαρχος Μάχη Κλωνάρη.

Το μεγαλύτερο τμήμα της αγροτικής οδοποιίας έχει αποκατασταθεί αλλά απαιτούνται κονδύλια από την πολιτεία για την αποκατάσταση των δημοτικών υποδομών, των λιμανιών και του τμήματος του επαρχιακού δρόμου που έχει υποστεί ζημιές. «Ελπίζουμε ότι θα μας εντάξουν σε κάποιο χρηματοδοτικό πρόγραμμα ΕΣΠΑ, προκειμένου να αποκατασταθούν βασικά έργα, όπως είναι τα λιμάνια μας, του Αγνώντα και της Σκοπέλου και ο δρόμος προς Πετράκη και Στάφυλο, που έχει κοπεί» υπογράμμισε η αντιδήμαρχος Σκοπέλου, η οποία πρόσθεσε ότι πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί οι απαιτούμενες παρεμβάσεις έως την επόμενη σεζόν, διότι ο χρόνος μετράει αντίστροφα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger