Πέμπτη 1 Οκτωβρίου 2015

Μ. ΧΡΥΣΟΒΕΛΩΝΗ: Η ΜΟΜΑ ΕΣΠΕΥΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΛΗΓΕΙΣΑ ΣΚΟΠΕΛΟ




Άμεση ήταν η επέμβαση της ΜΟΜΑ, μετά την θεομηνία που έπληξε την Σκόπελο με εντολή του υπουργού Εθνικής Άμυνας και Προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Π. Καμμένου.
Συγκεκριμένα δεκαοκτώ συνολικά άνδρες και δέκα μηχανήματα έργου, τρία jcb, δύο καλαθοφόρα οχήματα, δύο γκρέιντερ και φορτηγά, έφτασαν  στο νησί προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα προβλήματα που έχουν θέσει το νησί των Βορείων Σποράδων σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης.

Όπως δήλωσε η Εκπρόσωπος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Μ. Χρυσοβελώνη «από την πρώτη στιγμή είχα επικοινωνία με το Δήμαρχο Σκοπέλου κ. Βασιλούδη για την βιβλική καταστροφή που υπέστη το νησί. Ήταν υποχρέωσή μας να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο στην αποκατάσταση του οδικού και αγροτικού δικτύου προς εξυπηρέτηση των κατοίκων γι΄ αυτό άλλωστε και η επέμβαση της ΜΟΜΑ ήταν άμεση. Επίσης στο νησί μετέβηκε  προσωπικό του στρατού ξηράς και της πολεμικής αεροπορίας για την παροχή συνδρομής μετά τη θεομηνία που προκάλεσε σοβαρά προβλήματα σε σπίτια και υποδομές.  Από κει και πέρα θα παρέμβουμε όπου χρειαστεί προκειμένου να προχωρήσουν οι διαδικασίες αποζημιώσεων των πληγέντων οικογενειών και εταιρειών του νησιού. Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία με την Δημοτική Αρχή Σκοπέλου για ενημέρωση και προώθηση των ζητημάτων που προέκυψαν από αυτή την τραγική νεροποντή που χτύπησε το νησί»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger