Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

«Καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, 3-1 τον Παναθηναϊκό

Ο ΠΑΟΚ ήταν ο μεγάλος κερδισμένος στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, που διεξήχθη την Κυριακή στην Τούμπα και το οποίο έριξε την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Η ομάδα του Τούντορ, σημειώνοντας όλα της τα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, επικράτησε με 3-1 του «τριφυλλιού» και μείωσε στους τέσσερις βαθμούς τη διαφορά της από τους «πράσινους», που βρίσκονται στη δεύτερη θέση.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά πήρε το προβάδισμα από το 28ο λεπτό με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπερμπάτοφ, ωστόσο όπως φάνηκε η ανατροπή του Ταυλαρίδη στον Ροντρίγκες έγινε -οριακά- εκτός περιοχής.

Τρία λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι απέκτησαν «αέρα» δυο τερμάτων χάρη σε γκολ του Ροντρίγκες, ενώ στο 42' ο Μιγκέλ Βιτορ έκανε το 3-0, μετά την άστοχη έξοδο του Στιλ, ο οποίος φέρει ευθύνη και στο δεύτερο γκολ.

Στο 74ο λεπτό οι «πράσινοι» μείωσαν το σκορ με εύστοχο πέναλτι του Καρέλη, ωστόσο παρά την ανωτερότητά τους μέχρι το τέλος του ματς δεν μπόρεσαν να πετύχουν άλλο γκολ, το οποίο θα τους έβαζε εκ νέου στο ματς.

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 3-1

Γκολ:
28' πεν. Μπερμπάτοφ (ΠΑΟΚ), 31' Ροντρίγκες (ΠΑΟΚ), 42' Μιγκελ Βίτορ (ΠΑΟΚ), 74' Καρέλης (Παναθηναϊκός)

Κίτρινες:
Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Βίτορ (ΠΑΟΚ), Tζαβέλλας (ΠΑΟΚ), Μακ (ΠΑΟΚ)

ΠΑΟΚ
: Γλύκος, Βίτορ, Κόστα, Τζαβέλλας, Τζιόλης, Σάμπο, Λέοβατς, Ροντρίγκες, Μακ, Ζάιρο (82' Αθανασιάδης), Μπερμπάτοφ (30' λ.τ Πέλκας)

Παναθηναϊκός:
Στιλ, Νάνο, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Τελάντερ, Κουτρουμπής (61' Κλωναρίδης), Αμπέντ (82' Πέτριτς), Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης (82' Λαγός), Μπεργκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger