Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2015

Στην Αλόννησο η 11η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών


Αφιερωμένη στην ΟΙΚΟΛΟΓΙΑ, στους μαθητές και στους νέους της Αλοννήσου

tmima alieias alonnisos
Οι εκπρόσωποι – μέλη της Ελληνικής Ομοσπονδίας ομίλων Φουσκωτών σκαφών κατά την τακτική ΓΣ της Ομοσπονδίας της 18-10-2015 στην Αθήνα, ενέκριναν ομόφωνα τη διοργάνωση της 11ης Πανελλήνιας συνάντησης σκαφών στην Αλόννησο 16-22/6/2016, με διοργανωτή τον ΜΟΦΣ και συνδιοργανωτή το Δήμο Αλοννήσου υπό την αιγίδα της ΕΟΜΟΦΣ.

Τον Ιούνιο του 2015 διεξέχθη από το ΜΟΦΣ με συνδιοργανωτή τον Δήμο Αλοννήσου και με τη συμμετοχή των ΕΟΦΣ και του ΠΟΦΣ, η αποστολή “ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015”. Η συμμετοχή 44 σκαφών και 250 ατόμων, η περιπλοκότητα της αποστολής (2500 ιατρικά ραντεβού, 10 σεμινάρια – διαλέξεις, γεωργικές δράσεις, πολιτιστικές δράσεις κ.τ.λ.), η δομή της οργανωτικής επιτροπής (περίπου 60 άτομα από Θεσσαλονίκη και Αλόννησο) και η απόλυτη επιτυχία της αποστολής, οδήγησε τον ΜΟΦΣ και το Δήμο Αλοννήσου στην κατάθεση υποψηφιότητας για την 11η Πανελλήνια συνάντηση φουσκωτών σκαφών με το ίδιο πετυχημένο οργανωτικό σχήμα.
Η γεωγραφική θέση της Αλοννήσου και η μορφολογία της, εξασφαλίζουν τη δυνατότητα συμμετοχής πολλών σκαφών και ο συνδυασμός συμμετοχής στην Πανελλήνια συνάντηση με διακοπές.
alonnisos
Με αυτή τη διοργάνωση, μεταξύ των άλλων, προσδοκούμε: Να υπάρξει η – αποδεδειγμένη από την αποστολή ΑΛΟΝΝΗΣΟΣ 2015 – δραστηριότητα και κίνηση στο νησί, από την επίσκεψη και διαμονή δεκάδων σκαφών και εκατοντάδων ατόμων, να αισθανθούν και πάλι οι μαθητές, οι γεωργοί και οι κάτοικοι του νησιού ότι έχουν φίλους σε όλη την Ελλάδα και να προβληθεί Πανελληνίως τουριστικά το νησί στις αρχές της τουριστικής περιόδου ΩΣ ΘΑΛΑΣΣΙΟΣ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΣ ΚΑΤΟΧΩΝ ΣΚΑΦΩΝ. Οι δεκάδες κάτοχοι σκαφών και τα εκατοντάδες πληρώματα, θα γνωρίσουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της Αλοννήσου ως θαλασσίου προορισμού διακοπών Η ανάπτυξη των υποδομών των λιμενικών εγκαταστάσεων και η παράδοση εντός του Δεκεμβρίου του λιμενίσκου του Βότση, θα έχει ως αποτέλεσμα την προετοιμασία 200 θέσεων ελλιμενισμού που θα διατεθούν στη διοργάνωση.
Τον φάκελο υποψηφιότητας παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΜΟΦΣ και Αρχηγός της 11ης Πανελλήνιας, Θόδωρος Καρτσιώτης. Τον ΜΟΦΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος Γ. Κόκκος, ο Γεν. Γραμματέας Α. Σαγιόγλου, ο Ταμίας Σ. Φενέρης και ο Α. Καρπούζης εκ μέρους της ΕΕ. Τον Δήμο Αλοννήσου εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τ. Τσουκανάς και ο Αντιδήμαρχος Α. Αργυρίου.
Ευχαριστούμε θερμά όλους τους συμμετέχοντες στη ΓΣ της ΕΟΜΦΣ και πάρα πολλούς φίλους του ΜΟΦΣ και της Αλοννήσου για τη στήριξή τους και για τα καλά τους λόγια για την προσπάθειά μας, για το περιεχόμενο του φακέλλου υποψηφιότητας και για την παρουσίαση των προτεινόμενων δράσεων της επερχόμενης 11ης Πανελλήνιας.
Ευχαριστούμε θερμά τους ομίλους από όλη την Ελλάδα και την ομοσπονδία ΕΟΜΦΣ, για τη θερμή υποστήριξή τους!
Επίσημος ιστοχώρος της διοργάνωσης: www.mofs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger