Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2015

Τα μούλικα του Αλέξη και της Dove έχει βγάλει το ένα παιδί Φοίβο-Παύλο και το άλλο Μαρία-Ερνέστο και περιμένεις προκοπή από τέτοιο μαλάκα;

Hello πιτσιρίκο,
Τι είναι πιο επικίνδυνο, ένα 5χρονο που το προπονούν οι τζιχαντιστές ή τα μούλικα του Αλέξη που
εκπαιδεύονται από τώρα σε ιδιωτικά νηπιαγωγεία για μελλοντικοί πρωθυπουργοί;Αυτός έχει βγάλει το ένα παιδί Φοίβο-Παύλο και το άλλο Μαρία-Ερνέστο και περιμένεις προκοπή από τέτοιο μαλάκα;
Στεναχωριέμαι γιατί για να αλλάξει κάτι θα δώσει το αίμα του πολύς κόσμος, εκεί το πήγαν το πράγμα.
Η Περιστέρα πάλι δεν ντρέπεται να πηγαίνει με το καροτσάκι του Σόιμπλε λαϊκή;Τι άλμα χρειάζεται για να αφήσει κανείς το τηλεκοντρόλ και να πιάσει το δίκαννο;
Κανένα αρκεί να πάνε να του πάρουν το τηλεκοντρόλ και τον καναπέ.
Το πρόβλημα με τους Γερμανούς είναι ότι πάντα τον πίνουν στο τέλος, οπότε όσοι βουλευτές, πρωθυπουργοί, δημοσιογράφοι έχετε επιταγές τους, το πολύ δίμηνες.
Όσοι ψηφίσετε Μεϊμαράκη επειδή στάζει ανδρίλα, ξανασκεφτείτε το γιατί έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι πού και πού του αρέσει αλλιώς.
Εγώ πάλι, όταν νιώθω ότι είμαι σε αδιέξοδο, καβαλάω το ποδήλατο μου και όχι τους άλλους.
Ο Μειμαράκης είναι τόσο άνδρας που, όταν τα ξύνει, παίρνει τον τρίφτη, ενώ ο Αλέξης αυτοτραυματίζεται και βάζει sudocream.

Η Κωνσταντοπούλου εάν είχε ψ..λή, δεν θα ήταν 40″ Led με local dimming;
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Τσίπρας κάνει το ψιλό του καθιστός.
Οι γείτονες περιμένουν πότε θα κάνουν κηδεία οι Κούρδοι για να μαζευτούν στο νεκροταφείο και να φάνε πιο πολλούς.
Φανταστείτε στην κηδεία του Μητσοτάκη τι θα μαζευτεί, καλή ιδέα για άνεργους φιλόλογους.
Ο Τσίπρας μικρός έβλεπε πολλές γερμανικές τσόντες αλλά δεν ήξερε ότι, αν τον παίζεις πολύ, μένεις μαλάκας μια ζωή.
Η Περιστέρα δεν κάνει πια σεξ με τον Αλέξη γιατί θέλει και τον Φίλη σε τριπλέτα, ενώ ο Αλέξης το παίζει σιγουράκι και θέλει Καϊλή.
Η κατάρα από μια τσιγγάνα πάντα λένε ότι πιάνει, για αυτό δεν τους κυνηγάει ποτέ η ΣΔΟΕ.
Πάρτε λοιπόν μια να έχετε, από τσιγγάνα εκλεπτυσμένη με keyboard.
Η τελευταία ανάσα από όλα τα μωρά που χάθηκαν και χάνονται πνιγμένα σε ξένα νερά -και από τα δικά μας τα πνιγμένα από καπνούς μαγκαλιού- να γίνει πόνος και αίμα για σας και τους δικούς σας.
Εύα
(Αγαπητή Εύα, θα πέσει πολύ κράξιμο για αυτό το κείμενο. Παιδιά, γυναίκες, αδερφές, τίποτα δεν άφησες. Αλλά, ευτυχώς, έχουμε ελευθερία της έκφρασης στο προτεκτοράτο. Εντάξει, όσοι έχουν αφεντικό, μην εκφραστούν ελεύθερα, γιατί δεν θα το εκτιμήσει και θα τους απολύσει. Η ελευθερία της έκφρασης δεν ισχύει για όλους όσοι έχουν αφεντικό. Δηλαδή, ισχύει για πολύ λίγους. Αλλά και για τα αφεντικά δεν ισχύει η ελευθερία της έκφρασης γιατί τους περιορίζει το ότι πρέπει να πουλήσουν, οπότε τους ορίζει η κοινωνία, ο ανταγωνισμός, η διαφήμιση κλπ. Σκλάβοι και τα αφεντικά λοιπόν. Ίσως, και πιο σκλάβοι από τους υπαλλήλους τους. Εύα, νομίζω ότι εκφράζεις απόλυτα ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων -το οποίο μεγαλώνει διαρκώς- που είναι νησιά. Δηλαδή, δεν περιμένουν τίποτα από κανέναν. Αυτό είναι αποτέλεσμα του καπιταλισμού και της αρρώστιας που κουβαλάει πια. Μπορεί και να κάνω λάθος, δεν λέω ότι είμαι σίγουρος. Τα κείμενά σου είναι για stand up comedy. Εκεί μπορείς να τα πεις όλα, χωρίς παρεξήγηση. Εύα, μην γίνεις αναρχοαυτόνομη ή αναρχομηδενίστρια. Μείνε στο αναρχικό. Μην νομίζεις πως σε πατρονάρω. Την σκέψη μου σου γράφω. Μόνο αγάπη. Να είσαι καλά.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger