Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Ξεφτίλα με τους ταξιτζήδες !!!

Κόντρες για το ποιος θα «αρμέξει» οικονομικά τους πρόσφυγες
Το Πταισματοδικείο Καβάλας, με απόφαση που εξέδωσε, απαγορεύει στα λεωφορεία του αστικού ΚΤΕΛ να μεταφέρουν τους Σύρους πρόσφυγες από το λιμάνι της Καβάλας, προς την πλησιέστερη στάση στο σταθμαρχείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Οπως αναφέρεται, το αστικό ΚΤΕΛ δεν πληρούσε τις προϋποθέσεις του νόμου για τη μετακίνηση των προσφύγων καθώς τόσο η αποβίβαση όσο και επιβίβαση γινόταν από χώρο που δεν υπήρχε αφετηρία, ενώ δεν υπήρχε καθορισμένη - εγκεκριμένη γραμμή από το λιμάνι προς το σταθμαρχείο του υπεραστικού ΚΤΕΛ.
Η απόφαση του δικαστηρίου ήρθε ως αποτέλεσμα των ασφαλιστικών μέτρων που άσκησαν οι ιδιοκτήτες του σωματείου ραδιοταξί Καβάλα, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την απόφαση της διοίκησης του αστικού ΚΤΕΛ να μεταφέρει από το λιμάνι προς το υπεραστικό ΚΤΕΛ του Σύρους πρόσφυγες. Είχε προηγηθεί ανακοίνωση του Συνδέσμου Πρακτόρων Τουρισμού Μακεδονίας - Θράκης, με την οποία ζητούσε να διεξαχθεί έρευνα για τις συνθήκες μεταφοράς περίπου 1.000 προσφύγων από το λιμάνι της Καβάλας προς την Ειδομένη στις 17 Σεπτέμβρη, καθώς, σύμφωνα με την ανακοίνωση τα τοπικά ΚΤΕΛ, αστικό και υπεραστικό, υπέκλεψαν μεταφορικό έργο από τα τουριστικά λεωφορεία και τα ταξί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger