Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Εκδήλωση του ΚΚΕ στη Σκόπελο


Με τη συμμετοχή δεκάδων Σκοπελιτών πραγματοποιήθηκε η πολιτική εκδήλωση της Οργάνωσης Σκοπέλου του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, έξω από το Δημοτικό καφενείο και παρά τη βροχή. Ο υποψήφιος βουλευτής Απ. Νάνος στην ομιλία του ανέφερε και τα εξής: «Ρίξτε ξανά στην κάλπη το κόκκινο ψηφοδέλτιο της αξιοπρέπειας και της ανατροπής.
Σε αυτόν το δρόμο η συμμετοχή, η οργάνωση, η πάλη, γίνεται δύναμη. Σήμερα υπάρχει πείρα για να καταλάβει ο καθένας ότι η ζωή του δεν αλλάζει αν αλλάξει η κυβέρνηση, στη λογική «φύγε εσύ, έλα εσύ». Για να αλλάξει η ζωή του, πρέπει να αλλάξει χέρια η εξουσία, να αλλάξει η τάξη που είναι στην εξουσία.

Το ΚΚΕ απευθύνεται σε εσάς που τα δοκιμάσατε και τα είδατε σχεδόν όλα. Απευθύνεται ιδιαίτερα σε εκείνους που στο παρελθόν ίσως είχαν επιλέξει το ΚΚΕ, αλλά στη συνέχεια προτίμησαν μια πιο άμεση όπως νόμιζαν ή όπως τους φάνηκε πολιτική λύση.
Είπατε να δοκιμάσετε την «πρώτη φορά Αριστερά» με τα σαγηνευτικά συνθήματα, που αποδείχτηκαν αέρας κοπανιστός… Σήμερα έχετε μεγαλύτερη πείρα. Σας καλούμε να ψηφίσετε με βάση αυτή την πείρα σας, παλαιότερη και πρόσφατη.
Σήμερα απλώνουμε συντροφικά το χέρι σε όλους και σας λέμε με μια μεγαλύτερη οικειότητα, που έχουμε αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια:
Ενισχύστε με την ψήφο σας το ΚΚΕ. Αφήστε στην άκρη την απογοήτευση και τη μοιρολατρία. Ρίξτε ξανά στην κάλπη το κόκκινο ψηφοδέλτιο!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger