H Ολγα Γεροβασίλη, (η Σοφία Βούλτεψη του ΣΥΡΙΖΑ), πουλάει τρέλα, κορδέλα και αντιμνημόνιο!
Υποστηρίζει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα συνεργαστεί μόνο με όποιον θεωρεί ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά. Δεν φτάνει που μας έφεραν το πιο χυδαίο μνημόνιο που υπερασπίζεται το πελατειακό τους κράτος, τώρα αρνούνται να το αναγνωρίσουν.
Με απλά λόγια η Γεροβασίλη, δηλώνει έτοιμη να συνεργαστεί με την Λαική Ενότητα!
Ο τυχοδιωκτισμός της Κουμουνδούρου δεν έχει όρια.

Το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης έχει εφαρμοστεί σε ποσοστό πάνω από το 50%, είπε στα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1 και το Σεραφείμ Κοτρώτσο η εκπρόσωπος τύπου του ΣΥΡΙΖΑ,  Όλγα Γεροβασίλη.
Τόνισε ότι η κυβέρνηση αντιμετώπισε ζητήματα ελάφρυνσης μέσα από τις 100 δόσεις.
Η κ Γεροβασίλη ανέφερε πως κατά τη διάρκεια της διαπραγμάτευσης ο πρωθυπουργός και οι υπουργοί έχουμε πει τι πραγματικά συνέβη και τι δεν μπορέσαμε να κάνουμε. 
Παραδέχτηκε αδυναμίες κυβερνησιμότητας όπως είπε- λέγοντας ότι δεν είχαμε την εμπειρία των άλλων.
Είπε ότι ο Αλέξης Τσίπρας θα δώσει την καθιερωμένη συνέντευξη τύπου τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή.
Σε ότι αφορά τι συνεργασίες είπε πως προεκλογικά κανείς δεν μπορεί να είναι σαφής επειδή το αποτέλεσμα κρίνεται στην κάλπη.
Απέκλεισε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τη Νέα Δημοκρατία … ενώ είπε ότι θα συνεργαστεί με όποιον «έχει την άποψη ότι τα μνημόνια είναι καταστροφικά», φωτογραφίζοντας μετεκλογική συνεργασία με την Λαική Ενότητα του Λαφαζάνη.
Ο Τσίπρας και η εξουσιαστική ομάδα είναι έτοιμοι για μια ακόμη κωλοτούμπα αρκεί να βρίσκονται είτε στην κυβέρνηση είτε στην πολυτελή αξιωματική αντιπολίτευση όπου μπορούν να λένε κάθε αντιμνημονιακή παπαριά χωρίς κόστος την στιγμή που η υπογραφή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ υπάρχει κάτω από το πιο χυδαίο μνημόνιο.
Τόνισε, τέλος. ότι η χώρα χρειάζεται μια σταθερή κυβέρνηση λέγοντας ότι και αυτός είναι ο λόγος που ο ΣΥΡΙΖΑ ζητά αυτοδυναμία.