Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2015

ΣΚΟΠΕΛΟΣ Αλλάζουν από Δευτέρα τα δρομολόγια των πλοίων



Νέοι πίνακες δρομολογίων εκδόθηκαν από το Λιμεναρχείο Βόλου, για τα επιβατηγά – οχηματαγωγά πλοία της γραμμής Βόλος – Σποράδες «Εξπρές Σκιάθος» και «Πρωτεύς», που από την ερχόμενη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου, αλλάζουν δρομολόγια μέχρι 29 Οκτωβρίου και 31 Οκτωβρίου αντίστοιχα.
Το «Εξπρές Σκιάθος» θα αποπλέει καθημερινά (Δευτέρα ως Κυριακή) στις 9 το πρωί από το λιμάνι του Βόλου και, μετά από ταξίδι μέχρι την Αλόννησο, θα επιστρέφει στο Βόλο στις 19.50.
Το «Πρωτεύς» θα ξεκινήσει δρομολόγια από την Τρίτη 15 του μήνα με απόπλου από το Βόλο στις 8 το πρωί , επιστροφή στις 8 το βράδυ και απόπλου στις 20.00 για Σκιάθο και Γλώσσα, όπου θα
διανυκτερεύει (το ίδιο δρομολόγιο θα γίνει και το Σάββατο 19/9. Την Τετάρτη 16/9 θα αποπλεύσει στις 8 το πρωί από τη Γλώσσα με ταξίδι προς Σκιάθο και Μαντούδι Εύβοιας (όπως και την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου), ενώ την Πέμπτη θα απολεύσει στις 7 το πρωί από Γλώσσα για Βόλο, στις 12 το μεσημέρι ξανά μέχρι Αλόννησο και επιστροφή για διανυκτέρευση στο Βόλο.
Την εβδομάδα 21 ως 27/9 δεν θα γίνουν δρομολόγια Τρίτη και Σάββατο και από 28/9 ως 4/10 Τετάρτη και Κυριακή.
Την εβδομάδα από 5 ως 11 Οκτωβρίου το «Πρωτεύς» θα εκτελεί καθημερινά δρομολόγια, από 12-18 Οκτωβρίου δεν θα εκτελέσει Δευτέρα και Παρασκευή, ενώ από 19 ως 25 δεν θα εκτελέσει Τρίτη και Σάββατο.
Τέλος, από τη Δευτέρα 26 ως το Σάββατο 30 Οκτωβρίου, θα εκτελεστούν κανονικά δρομολόγια τη Δευτέρα Σποράδες – Εύβοια και τις υπόλοιπες μέρες Βόλος – Σποράδες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger