Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2015

ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΣ Σήμερα το μεγάλο νεολαιίστικο ραντεβού στο Θησείο

Στις 8 μ.μ. η συγκέντρωση όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας

Πλατύ αντάμωμα για τους νέους και τις νέες της Αθήνας θα είναι η μεγάλη συγκέντρωση που διοργανώνει σήμερα η ΚΝΕ στο Θησείο, όπου θα μιλήσει ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Η συγκέντρωση θα γίνει στο ύψος του σταθμού του ΗΣΑΠ, στις 8 μ.μ. και μετά την ομιλία του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ θα ακολουθήσουν συναυλίες.
Η ομιλία του Δ. Κουτσούμπα θα μεταδοθεί ζωντανά από το portal «902.gr» και σε μαγνητοσκόπηση αύριο, Σάββατο, στις 2 μ.μ., από την ΕΡΤ1.
Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα περιλαμβάνει:
  • Τους String Demons, που με ένα βιολί κι ένα βιολοντσέλο έχουν καταφέρει να διασκευάσουν πολλά κλασικά αγαπημένα κομμάτια, από παραδοσιακά και λαϊκά μέχρι ροκ, δημιουργώντας διαφορετικά ακούσματα με υπέροχα αποτελέσματα.
  • Τους KollektivA, που είναι γνωστοί και αγαπημένοι από τις εμφανίσεις τους στις εκδηλώσεις της ΚΝΕ, εκφράζουν με τα τραγούδια τους αυτά που βιώνει η νεολαία σήμερα και θα παρουσιάσουν τόσο δικά τους κομμάτια όσο και διασκευές πολιτικών τραγουδιών από την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.
  • Τον Μίλτο Πασχαλίδη, που φέτος γιορτάζει την 20χρονη πορεία του στο τραγούδι και θα ταξιδέψει τους νέους σε γνωστούς και πολυτραγουδισμένους σκοπούς αυτής της 20χρονης πορείας.
Η ΚΝΕ προτάσσει το κεντρικό προεκλογικό σύνθημα του ΚΚΕ «Τους δοκίμασες... ΤΩΡΑ με το ΚΚΕ. Υπάρχει λύση στο δρόμο της ανατροπής»! Απευθύνεται με αυτό στους νέους που έχει συναντηθεί μαζί τους στους αγώνες και σε κάθε νέο που δεν είναι διατεθειμένος να μπει στο τσεπάκι του συστήματος, καλώντας τον να σκεφτεί και να δώσει αξία στην ψήφο του, ενισχύοντας το ΚΚΕ.
Απευθύνεται στους νέους που εμπιστεύτηκαν τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν και οδηγήθηκαν στην απογοήτευση, λέγοντάς τους: Τώρα ήρθε η ώρα να απογοητεύσεις εσύ όσους σε κορόιδεψαν! Καλεί τους νέους να τιμωρήσουν όλους όσους ευθύνονται για τα μνημόνια και τη φτωχοποίηση του λαού. Τους καλεί να μην παρασυρθούν από τις παγίδες της αποχής ή της «ψήφου του χαβαλέ», γιατί αυτή η στάση σε τίποτα δε δυσκολεύει το σύστημα, αντίθετα το διευκολύνει να έχει τους νέους στη γωνία, ενώ από την επόμενη των εκλογών, τα βάρβαρα μέτρα που θα εφαρμόζονται στις πλάτες του λαού και της νεολαίας δεν αναχαιτίζονται ούτε με αποχή και αδράνεια, ούτε με «χαβαλέ».
Η ΚΝΕ απευθύνεται στους νέους που δε βολεύονται με τη μισή δουλειά - μισή ζωή, δείχνοντάς τους το δρόμο της λύσης και της οριστικής διεξόδου από την κατάσταση που ζούμε, τους καλεί να βαδίσουν στο δρόμο της ανατρεπτικής πρότασης του ΚΚΕ, της μοναδικής πρότασης που φέρνει το λαό στην εξουσία, κυρίαρχο, να διαφεντεύει τον πλούτο που παράγει, χωρίς τα δεσμά της ΕΕ και του χρέους που δε δημιούργησε αυτός.
Μιλώντας στον «Ριζοσπάστη», η Τόνια Γαρδούνη, μέλος του ΚΣ της ΚΝΕ και του Γραφείου Περιοχής Αττικής της Οργάνωσης, λέει χαρακτηριστικά για το κάλεσμα της ΚΝΕ προς τη νεολαία μπροστά στη σημερινή συγκέντρωση:
«Απευθυνόμαστε στους νέους εργαζόμενους, τους νέους που περιπλανιούνται στην ανεργία, τους φοιτητές και σπουδαστές από τα πανεπιστήμια και τα ΤΕΙ, τους σπουδαστές στη μαθητεία και την κατάρτιση, τους απόφοιτους από τα σχολεία και τους καλούμε να δώσουν το "παρών" στη μεγάλη συγκέντρωση νεολαίας που διοργανώνει σήμερα η ΚΝΕ.
Καλούμε τη νεολαία να έρθει, να ακούσει, να προβληματιστεί, να γνωρίσει τις θέσεις και την πολιτική πρόταση του ΚΚΕ, τη μόνη ρεαλιστική πρόταση για ένα μέλλον χωρίς εκμετάλλευση, για έναν κόσμο δίκαιο, που θα μπορούμε όλοι να καλύπτουμε τις ανάγκες μας.
Την ίδια στιγμή που όλοι οι υπόλοιποι θέλουν να σχηματιστεί μια ισχυρή κυβέρνηση που θα υλοποιήσει και θα εφαρμόσει το 3ο, πιο σκληρό μνημόνιο, καλούμε τη νέα γενιά να τους χαλάσει τα σχέδια!
Να ισχυροποιήσει, με όλες της τις δυνάμεις, ακόμα περισσότερο το ΚΚΕ στις εκλογές αυτές, το μόνο κόμμα που μπορεί να εγγυηθεί ακόμα πιο ισχυρούς αγώνες για να ανατρέψουμε την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στη δουλειά, τη ζωή και το μέλλον που μας ετοιμάζουν!
Εχουμε πλούσια πείρα που τώρα πρέπει να αξιοποιήσουμε. Τους δοκιμάσαμε! Τώρα με το ΚΚΕ ανοίγουμε το δρόμο της ρήξης και της ανατροπής!».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger