Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

MAΣ ΞΕΠΟΥΛΗΣΑΝ. 33 ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΣΘΩΤΗΣ ΣΚΛΑΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΠΡΟΔΟΤΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΚΟΥΝΙΣΤΟ. ΠΟΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ ΤΑ ΚΥΡΙΑΡΧΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΜΕ;

prodotes2

Ντάισελμπλουμ: Το ελληνικό χρέος μπορεί να καταστεί βιώσιμο – Διασφαλισμένες οι καταθέσεις δεν υπάρχει θέμα κουρέματος – Στα 32,5 χρόνια η διάρκεια των δανείων – Λαγκάρντ: Χρειάζεται και ελάφρυνση του χρέους – Τσακαλώτος: Η κοινωνία θα κρίνει πόσο καλή είναι η συμφωνία
Αυτά είναι μέσες άκρες τα μαύρα μαντάτα από τις Βρυξέλλες μετά τη συμφωνία που ρίχνει την Ελλάδα στο γύψο για την επόμενη τριαντακονταετία. Χειρότερα και από σκλαβιά, βαρύτερα από πέτρα στο πόδι του Έλληνα δεμένη για να μας πάει στο βυθό και στον άμεσο πνιγμό. Και εμάς και τα παιδιά μας και τα εγγόνια μας.
Στην κοινή συνέντευξη Τύπου (Ντάισελμπλουμ, Ντομπρόφσκις, Ρέγκλινγκ) ο επικεφαλής του Eurogroup Γ.Ντάισελμπλουμ καλωσόρισε τη συμφωνία θεσμών-Ελλάδας σε ευθυγράμμιση με τα όσα συμφωνήθηκαν στις 12 Ιουλίου.

Ο ίδιος έκανε ιδιαίτερη αναφορά στα βήματα που έγιναν από την ελληνική πλευρά για την αποκατάσταση κλίματος εμπιστοσύνης, όπως τις νομοθετικές πρωτοβουλίες που ελήφθησαν.
Ο Ολλανδός αξιωματούχος μίλησε για ένα εξαιρετικά φιλόδοξο τριετές πρόγραμμα μεταρρυθμίσεων, εξυγίανσης των δημοσιονομικών, ώστε να επιστρέψει η χώρα στην ανάπτυξη και να βελτιωθεί η ανταγωνιστικότητά της.
Το συνολικό πρόγραμμα φτάνει τα 86 δισ. ευρώ από τα οποία τα περίπου 25 δισ. ευρώ αφορούν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.
Για το θέμα του χρέους, είπε ότι θα εξεταστεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.
Για το χρέος είπε ότι αυτό θα εξεταστεί μετά την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης.
Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν Βάλντις Ντομπρόφσκις καλωσόρισε επίσης τη συμφωνία, κάνοντας και εκείνος ιδιαίτερη αναφορά στα βήματα για την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης μεταξύ Αθήνας-Βρυξελλών.
Ο Κλάους Ρέκλινγκ του ESM είπε ότι στο πλαίσιο του προγράμματος θα υπάρξει επιστροφή στη σταθερότητα και την ανάπτυξη, κάνοντας και εκείνος ιδιαίτερη αναφορά στην μεταστροφή του κλίματος, λόγω αλλαγής στάσης από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης.

Ο ίδιος επίσης μίλησε για πρόγραμμα 86 δισ. ευρώ, ξεκαθαρίζοντας ότι δεν θα δοθούν όλα τα χρήματα από την Ευρώπη, αλλά και από το ΔΝΤ, χωρίς να είναι ακόμα γνωστό το ύψος της συνεισφοράς του.

Η πρώτη δόση θα είναι ύψους 26 δισ. ευρώ. Από τα χρήματα αυτά, τα 16 δισ. ευρώ θα δοθούν για την αποκληρωμή δανείων σε ΕΚΤ και ΔΝΤ και τα υπόλοιπα 10 δισ. ευρώ αφορούν στην ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών.

Ωστόσο, ο Ρέκλινγκ ξεκαθάρισε ότι τα 10 δισ. ευρώ για τις τράπεζες θα μείνουν σε λογαριασμό στο Λουξεμβούργο και θα αποδεσμευθούν όταν ζητηθούν.
To τέλος της κοινωνίας από έναν προδότη κι από έναν κουνιστό που προσπαθούμε εδώ και μέρες να θυμηθούμε. Τι μας θυμίζει, τι μας θυμίζει αυτός ο τύπος….
Ποιοι ανήμερα της Παναγίας θα τολμήσουν να πουν στο Λαό ότι λειτούργησαν υπερ των συμφερόντων τους; Μαύρο φίδι που τους έφαγε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger