Πέμπτη 20 Αυγούστου 2015

"Μία τερατώδης ενότητα" ξεκινά από την Κεφαλονιά και την Ιθάκη! "Οφειλέτες" όλων των ειδών ενωθείτε...εδώ στην Σκόπελο θα ενωθούμε?


KΕΦΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΙΘΑΚΗ:  ΤΡΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ ΣΜΙΓΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΕΝΟΤΗΤΑ ΚΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΑΠΟ ΚΕΦΑΛΟΝΙΑ και ΙΘΑΚΗ


Τα ψέματα τέλειωσαν. Η ολιγαρχική Γερμανική Ευρωπαϊκή Ένωση έδειξε, με τρόπο κυνικό και απροκάλυπτο, το ανελέητο πρόσωπο της. Μια διεθνής πολιτικο-τραπεζική συμμαχία, σε συνεργασία με τους ντόπιους εκπροσώπους της, στοχεύει στη μετατροπή του 80% του πληθυσμού της Ελλάδας σε δουλοπάροικους, σαν παράδειγμα για το τι περιμένει τους υπόλοιπους λαούς της Ευρώπης.

"Η τύχη της Ανθρωπότητας κρέμεται από την αντίδραση των Ελλήνων στην «τελική αναμέτρηση» με την μαύρη παγκόσμια ελίτ", μας υπενθυμίζει ο πρώην Υφυπουργός οικονομικών της νεοφιλελεύθερης κυβέρνησης Ρόναλντ Ρήγκαν, Paul Craig Roberts. Ο πλανήτης συγκλονίστηκε με το ΟΧΙ του λαού, αλλά η ελληνική κομματική ηγεσία είτε παραδόθηκε είτε απευθύνει μικρής ιδεολογικής εμβέλειας προσκλήσεις, ως «απάντηση» στο μεγάλο ενωτικό ΟΧΙ του λαού, που, σήμερα, έχει αυξηθεί, γνωρίζοντας όλοι, πια, τι σημαίνει το «ναι» στις επιλογές της Γερμανικής Τραπεζοκρατικής Ευρώπης.


Όποιος φαντάζεται ότι η διεθνής και ντόπια πολιτική τοκογλυφία θα επιτρέψει σε μια χώρα να βγει, ανώδυνα, από το άρμα της εξάρτησης, είναι είτε αφελής είτε άνθρωπος της ολιγαρχίας. Οι ελίτ κατέχουν την πατρίδα, ελέγχοντας τις τράπεζες, επιτρέποντας τη διαφυγή δισεκατομμυρίων, επιβάλλοντας έλεγχο στα λίγα ευρώ του φτωχού, στραγγαλίζοντας την οικονομική και κοινωνική ζωή, απειλώντας με κατασχέσεις καταθέσεων και περιουσιών, απαλλοτριώνοντας ιδιωτική και κρατική περιουσία. Μας κήρυξαν οικονομικό πόλεμο και δεν θα διστάσουν να τον μετατρέψουν σε εμφύλιο ή κανονικό πόλεμο, χρησιμοποιώντας τα φερέφωνα τους και κατασκευάζοντας θερμά επεισόδια είτε μέσα στη χώρα είτε στα σύνορα μας.

Ο λαός δεν έχει τους ηγέτες που του αξίζουν και καλείται να ενωθεί και να αυτοοργανωθεί. Οι πολιτικές δυνάμεις, που εξακολουθούν να δηλώνουν πιστοί στο λαό και τα ΟΧΙ του, οφείλουν να ενωθούν και να αποδεικνύουν σε κάθε τους κίνηση τη συμπαράταξη με το μεγάλο πλήθος. Μικροκομματικές και προσωπικές φιλοδοξίες και σκοπιμότητες δεν χωρούν στο Μεγάλο Ναι της δημιουργίας μιας Ελεύθερης και Δημοκρατικής Πατρίδας.

Ας προχωρήσουμε ενωμένοι και συντεταγμένοι, για να αλλάξουμε τους αρνητικούς, για το λαό, συσχετισμούς δύναμης, εντός και εκτός Ελλάδας. Οι Έλληνες δεν είναι μόνοι τους, όταν ξεκινούν απελευθερωτικούς πολέμους. Δεν ξεκινάμε, ως επαίτες και εκλιπαρώντας «ρευστότητα», αλλά, θέτοντας καυτές ερωτήσεις, που θα τινάξουν στον αέρα τα θεμέλια της ολιγαρχικής Ευρώπης και θα συσπειρώσουν τους λαούς, που βρίσκονται ή απειλούνται να βρεθούν στην ίδια μοίρα με τους Έλληνες:

Οι Ευρωπαίοι ολιγαρχικοί ηγέτες θα πρέπει να εξηγήσουν στους λαούς τους κι όχι μόνο στους Έλληνες, γιατί ένα κράτος θα πρέπει να δανείζεται το χρήμα που έχει ανάγκη, από τις «αγορές» και τις ιδιωτικές τράπεζες. Γιατί το ευρώ πρέπει να είναι ιδιοκτησία κάποιων λίγων κι όχι το κοινό νόμισμα των λαών -ένα δημόσιο και διακοινοτικό εργαλείο, δημοκρατικά διαχειριζόμενο; Γιατί η επιχειρηματικότητα, η εργασία και ο μόχθος των λαών να γίνεται τόκος και κέρδος για τους αργόσχολους λίγους;

Αυτή η Ευρώπη ή θα διαλυθεί ή θα εκδημοκρατιστεί. Κι αυτό θα ξεκινήσει από την Ελλάδα. Ο πλανήτης μας περιμένει.

ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ- ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΤΙΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ.

Για να γίνουν οι επιθυμίες μας πράξη, χρειάζεται μία τερατώδης ενότητα, που η επίτευξη της, μόνο με ένα τρόπο μπορεί να γίνει:

Δημοκρατική οργάνωση, χωρίς ιδεολογικές, κομματικές, συντεχνιακές και άλλες διαφορές, αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα. Άλλος πολιτικός στόχος από την Εγκαθίδρυση Δημοκρατίας και την Εθνική Ανεξαρτησία, δεν υπάρχει. Οτιδήποτε άλλο προτείνεται, όποια άλλη διαφωνία ή διαχωρισμός τίθεται ως προϋπόθεση, αναπαράγει αντιθέσεις και συντηρεί τη διαίρεση και το σημερινό ολιγαρχικό οικονομικό και κρατικοδίαιτο καθεστώς. Το αν το κάνουν σκόπιμα ή ασυνείδητα μας αφήνει αδιάφορους. Αντικειμενικά, υπηρετούν τη διαιώνιση του καθεστώτος. Όποιος επιδιώκει εγκαθίδρυση της δημοκρατίας, ως πολίτευμα, πρέπει να αποδεικνύει στην πράξη ότι τη σέβεται, ως καθημερινή διαδικασία.

- Θέλουμε Δημοκρατία - ένα πολίτευμα στο οποίο ο λαός θα ψηφίζει τους νόμους του, θα απονέμει δικαιοσύνη, θα αυτοκυβερνάται.

- Θέλουμε Εθνική Ανεξαρτησία. Θέλουμε Διαγραφή του κρατικού χρέους, ως προϊόν απάτης και συμπαιγνίας των πολιτικών με τη ντόπια και διεθνή οικονομική ολιγαρχία. Λεφτά υπάρχουν, αλλά οι πολιτικοί τα έχουν παραδώσει στους τραπεζίτες.

- Θέλουμε ανοιχτή δημοκρατική οργάνωση, μία Εκκλησία του Δήμου, η οποία, σαν μοναδικό στόχο θα έχει να πάρει την εξουσία, για να την αποδώσει στο λαό -στο νόμιμο ιδιοκτήτη της πολιτικής.

- Θέλουμε και θα δημιουργήσουμε άμισθους στρατευμένους ηγέτες - εντολοδόχους του λαού. Η «κατά συνείδηση» ψήφος είναι ψήφος εχθρική, όταν δεν σέβεται την εντολή του λαού.

- Θέλουμε παραγωγική ανασυγκρότηση, δημοκρατική διαχείριση και δίκαιη διανομή του πλούτου, κατά την προσφορά και το μόχθο του καθένα.

- Θέλουμε διαγραφή χρεών επιχειρήσεων και νοικοκυριών, ως προϊόν εξαπάτησης του λαού και ολιγοπωλιακής διαχείρισης του νομίσματος.

- Θέλουμε πολίτες - οπλίτες, ενάντια στα πολλαπλά σχέδια των Κυρίαρχων του κόσμου. Στη Δημοκρατία, το άπαν των πολιτών είναι ο στρατός της πατρίδας.

- Θέλουμε, αναμεταξύ μας, ανθρώπινη μεταχείριση, αγάπη και αλληλεγγύη, για όσους υποφέρουν και αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες που δημιούργησαν οι ιδιοκτήτες του χρήματος. Πανίσχυρο και «σκληρό» νόμισμα είναι, για μας, οι αξίες μας, οι σχέσεις μας, η κοινή και αλληλέγγυα ζωή μας.

Ο λαός καλείται να ενωθεί και να αυτοοργανωθεί, αν θέλει να σώσει δουλειές, μισθούς, συντάξεις, εισοδήματα, περιουσίες, ζωές και πατρίδα. "Οφειλέτες" όλων των ειδών, ας ενωθούμε κι οργανωθούμε (συμπεριλαμβάνονται όσοι νιώθουν ότι χρωστάνε μόνο στον εαυτό τους, στα παιδιά τους, στον συνάνθρωπο και την Πατρίδα).

Όταν θέλουμε, μπορούμε.

ΜΠΟΥΑΣ ΣΠΥΡΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΙΘΑΚΗΣ(Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΙΘΑΚΗΣ)

ΤΑΦΛΑΜΠΑΣ ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ
Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΙΘΑΚΗΣ

ΠΑΡΙΣΗΣ ΗΛΙΑΣ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΦΙ.Κ.Ο)

ΔΗΜΗΤΡΑΤΟΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ (Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΕΣ ΞΑΝΑ)

ΔΕΣΤΟΥΝΗΣ ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου ΚΕΦΑΛΟΝΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Powered By Blogger